Vjenčanja BiH: Direktan posrednik između mladenaca i pružatelja usluga za vjenčanja

Vjenčanja BiH: Direktan posrednik između mladenaca i pružatelja usluga za vjenčanja

Ulazimo u novu sezonu vjenčanja. Drago nam je da je portal vjenčanja Bosne i Hercegovine prepoznat od strane mladenaca i isto tako od pružatelja usluga za vjenčanja. Broj oglašivača na našem portalu neprestalno raste, što znači da dobro radimo svoj posao.

Portal vjenčanja Bosne i Hercegovine dobiva mnogo upita od strane mladenaca kako bi im pomogli u odabiru benda, fotografa, šatora, svadbenog salona i ostalih usluga koje im trebaju za njihov najsretniji dan. Tako da često puta posredujemo u direktnom kontaktu između mladenaca i određenog benda/sale/fotografa ili neke druge usluge koja treba u određenom trenutku.

Sve naše oglašivače koji imaju svoju reklamu na portalu Vjenčanja Bosne i Hercegovine redovito kontaktiramo i preporučujemo mladencima koji nam se obrate za pomoć. Samim time pomažemo mladencima u pronalsku određene usluge za vjenčanje, ali i našim klijentima/oglašivačima popunjavamo slobodne termine.

Upravo zato portal Vjenčanja Bosne i Hercegovine se razlikuje od svih drugih portala!

Ukoliko nudite neku od usluga za vjenčanje, obratite nam se sa povjerenjem putem naše faceboook stranice, maila ili pozivom na broj 063 858 453

Uz nas ćete povećati potražnju za Vašom uslugom i popuniti mnogo slobodnih termina!

Očekujemo Vaš poziv…

Lifestyle