Anđeoski brojevi: Koji su najpopularniji datumi vjenčanja u 2024 godini?

Anđeoski brojevi: Koji su najpopularniji datumi vjenčanja u 2024 godini?

Ako planirate vjenčanje, a vjerujete u numerologiju i astrologiju možda će vas zanimati koji su datumi idealni za sklapanje braka prema mišljenju stručnjaka.

Planirate vjenčanje u 2024. godini? Ovo će vas sigurno zanimati! Naravno, za mladence koji su srodne duše i namjeravaju u svoj brak uložiti puno ljubavi, strpljena i razumijevanja, svaki datum može biti sretan, no možda će vas zanimati koji su najpopularniji datumi vjenčanja u 2024 godini prema saznanjima najpopularnijeg časopisa za mladenke na svijetu.

Časopis Brides popričao je sa organizatorima vjenčanja i doznao kako mladenke često biraju datume vjenčanja u skladu s onime što predlaže numerologija i astrologija te došao do zaključka koji su datumi u 2024. godini posebno traženi, a koje mladenci pokušavaju “preskočiti”.

Koji su najpopularniji datumi vjenčanja u 2024?

Na temelju numerologije, brojevi koji se ponavljaju (poznati kao anđeoski brojevi) prenose važnu poruku iz svemira. Održavanje vjenčanja na datum koji uključuje uzorak ili brojeve u nizu također se smatra sretnim.

Kako bi slijedili ta vjerovanja, mnogi parovi koji planiraju vjenčanje 2024. godine, osobito oni spiritualni, potražit će (ili već jesu) lokacije koje im mogu osigurati da izmjene zavjete na neki od ovih dana, otkriva planerica vjenčanja Laurie Arons iz Laurie Arons Special Events.

Iako postoji mnogo datuma u 2024. koji će biti u skladu s gore navedenim značajkama, neki od najpoželjnijih izbora nadolazeće godine bit će 24.2.24. i 24.8.24.

Zašto su baš to najpopularniji datumi vjenčanja u 2024?

Oba datuma padaju na subotu, koja se tradicionalno smatra danom za vjenčanja te uključuju takozvani anđeoski broj 2424, koji simbolizira ravnotežu, stabilnost, strpljenje i odlučnost, sve važne kvalitete u vezi.

Osim toga, broj osam u 8/24/24 označava autoritet, samopouzdanje, snagu i mudrost – sve što je potrebno jednom stabilnom braku.

Koje će datume u 2024. mnogi parovi izbjegavati?

Od vrhunskih planera vjenčanja časopis Brides doznaje kako mladenci vole planirati vjenčanja na svoje obljetnice hodanja, datume kad im je preminula draga osoba kako bi joj odali počast, a neki se baš jako žele oženiti i na rođendan.

U pravilu, mladenci izbjegavaju praznike i dane oko samih praznika, a s obzirom da je generacija Z vrlo praznovjerna, u 2024. godini svakako će pokušati preskočiti petak 13.

Savjeti