DETALJI ZA UKRAŠAVANJE SVADBENIH STOLOVA

DETALJI ZA UKRAŠAVANJE SVADBENIH STOLOVA

[oglas]

Uvijek postoje neki detalji koji će vaš stol učiniti posebnijim i drugačijim. Ako volite detalje i pazite na ni tada će vam se svidjeti naše ideje, a vrlo ih je lako i realizirati. Uskladite te ideje sa temom svog vjenčanja i bojama koje ste odabrali

. Neka detalji govore o vama i vašem ukusu. Ako ste žena koja voli sjaj tada će vam nadstolnjak od šljokica u nježnim pastelnim bojama biti izvrsna ideja. U kombinaciji sa cvijećem u pastelnim bojama super će izgledati. Uz jednostavne boje pribora za jelo, tanjura i čaša te cvijeća na stolu treba vam boja koja će se istaknuti.

Odaberite plavu boju ubrusa koja će se super istaknuti u moru žutog i bijelog cvijeća te drvenih stolica. Probajte odabrati i crvene ubruse ukoliko prevladava bijela ili zlatna boja. U određenu boju možete obući i vaze ili posude u kojima je cvijeće. Ako je vaša svadba u proljeće, tada na stol stavite raznovrsno ili jednobojno poljsko cvijeće koje će se potpuno istaknuti, a svaki gost će uživati u pogledu i njihovom mirisu. Jednako lijepo će izgledati i ako isto cvijeće stavite u posebne vaze.

Nemojte ih razvrstavati već odaberite tri vrste i odvojite ih te poslažite po stolu. Na jednostavnom stolu nježnih i svijetlih boja savršeno će se istaknuti prekrasne smeđe grane koje možete ukrasiti na razne načine. Običnim malim grančicama možete omotati i ubruse. Ako volite prirodan izgled i zelenu boju tada u sredini stola napravite malu zelenu bajku.

Malena drvena kućica oko koje će biti zelenog bilja. Napravite mini farmu na stolu i oduševite svoje goste s originalnim ukrasima. Kako biste dobili rustikalni izgled tada nemojte koristiti stolnjake, a umjesto vaze odaberite prozirne staklenke te klasično poljsko cvijeće. Uvijek možete dodati i malene bundeve ukoliko ste odabrali jesen kao inspiraciju.

Za zimske detalje će super izgledati visoke i uske vaze te obična boca od vina ukrašena srebrnim šljokicama, a na sam vrh boce stavite broj stola. Sitnice su te koje će gosti primijetiti, a upravo takvim detaljima možete iznenaditi sve.

Savjeti