FOTOGRAFIRANJE, SNIMANJE – KAKO, ŠTO ODABRATI?

FOTOGRAFIRANJE, SNIMANJE – KAKO, ŠTO ODABRATI?

Na fotografa nikako ne smijete zaboraviti, njega također morate puno prije rezervirati te pritom pregledati njegove radove kako biste vidjeli koji imaju najbolju tehniku. I sa njim se trebate dogovoriti oko svih slika jer svaki mladenac želi nešto drugačije i novo.

Uzmite si jedan dan kako biste mogli razgledati dosta fotografija sa vjenčanja te istražiti koji je fotograf najbolji i kojeg si možete priuštiti. Ukoliko želite jednostavno fotografije na kojima će se nalaziti svi vaši gosti tada to morate naglasiti. Obavezno morate imati fotografiju sa svakim gostom stoga i okupite nekolicinu i odradite slikanje. Također, napomenite fotografu želite li dodatno uređivanje slika ili ih radije želite onakve kakve su ispale u samom početku. Ništa nemojte prepustiti slučaju već se dogovorite oko svakog detalja. Razmotrite sve stilove kojima se fotograf koristi te kako se snalazi u iznenadnim situacijama, primjerice ako padne kiša.

Bitno je za napomenuti i slikanje sa mobitelima. Danas svi imaju moderne mobitele te u svakom trenutku mogu usliknuti mladence. Često znaju gosti smetati fotografu te on svoj posao ne može obavljati u miru. Napomenite svim gostima kako je slikanje zabranjeno i kako ne želite svoje slike na društvenim mrežama. Vaš je dan stoga imate pravo na nekoliko želja.

Savjeti