FRIZURE ZA VJENČANJA

FRIZURE ZA VJENČANJA

[oglas]

“Modni stilovi su bitni, ali nemojte im robovati. Vaša svadbena frizura uz malu pomoć dobrog frizera i mašte može izgledati poput one najvećih zvijezda.”

Ako postoji savršena prilika za posebnom frizurom, onda je to dan vjenčanja. Vaša svadbena frizura uz malu pomoć dobrog frizera i mašte može izgledati poput one pravih hollywoodskih zvijezda. Možete se odlučiti za frizuru koja će izgledati poput svakodnevne, ali savršeno počešljane i dotjerane kose, pa sve do zahtjevnih i dramatičnih umjetničkih djela za crveni tepih. Savršena svadbena frizura mora istaknuti Vaše prekrasne crte lica te pristajati Vašoj vjenčanici koja će dodatno uobličiti Vašu figuru i savršen osoban stil. Frizura je odraz Vaše osobnosti i mora isticati najbolje na Vašem licu te minimalizirati nedostatke.

Moderni stilovi su bitni, ali im ne biste im trebali robovati. Napravite ono što se Vama sviđa, a tek onda dodajte određen moderan štih i vidjet ćete da ćete na vjenčanju posebno zablistati. Posebno obratite pažnju da se frizura i vjenčanica upotpunjuju, a naš savjet je da barem tjedan dana prije vjenčanja isprobate kombinaciju za koju ste se odlučili. Učinite to i Vaše vjenčanje će biti nezaboravno.

Kosa počešljana unatrag ili prema gore
Ovom frizurom više ističete svoje lice i profil. Ovaj stil se vrlo dobro uklapa u posebno lijepa ili formalna vjenčanja.

Punđa
Ovom frizurom naglašavate svoj vrat i prigodna je za sve vrste slavlja. Može varirati od obične francuske punđe do kovrča.Opuštena kosa ili frizura prema dolje
Stil koji odaje opuštenost i odličan je za dnevne prilike, posebno za svadbe na otvorenom te neformalna vjenčanja.

Duga kosa
Sa dugom kosom možete gotovo sve. Možete ju nositi opuštenu, zabačenu unatrag ili uplesti neki materijal ili ukras koji je u skladu s Vašom vjenčanicom. Ako imate prirodno kovrčavu kosu dodatno ju istaknite. Uglavnom, pustite mašti na volju.

Srednje dugačka kosa
Gotovo nemate granica kao ni kod dugačke kose. Možete ju zakovrčati, ispraviti, podvinuti, staviti iza uha ili jednostavno počešljati i pustiti da sama padne i da Vam onaj prekrasan osjećaj opuštenosti. Ako ste zamislile podignuti ju, a malo Vam je prekratka smirite se jer imate par mjeseci da Vam naraste i da probate podignuti “look”.

Kratka kosa
Nemojte misliti da mladenke sa kratkom kosom nemaju problema sa izborom frizure. Naprotiv, imaju velik izbor pa tako mogu birati hoće li staviti umetke ili samo ekstenzije koje su danas u svim dužinama i bojama. Ako se odlučite za posebnu frizuru onda možete birati hoćete li ju zalizati ili ju nositi kovrčavu. Tijare, ukrasne špangice, kopče i ostali klasični dodaci mogu uveličati Vašu frizuru na mnogo načina.Šiške
Šiške možete nositi na više načina. Rijetke, guste, obojene, asimetrične ili slojevite. Ako nikada niste nosile šiške, eksperimentirajte s njima dosta prije vjenčanja, da biste imali dovoljno vremena da narastu ako Vam se neće svidjeti ili Vam neće dobro stajati. Ako ste uvijek imali šiške, ovo možda nije trenutak da ih maknete na stranu i ogolite čelo. Možete napraviti efektnu frizuru ukoliko na kosu stavite češljiće s mrežicom, koje lako možete skinuti nakon samog vjenčanja.

Novi trend
Ukrasite kosu nakitom i posebnim dodacima kao što su ukosnice, posebne kopče… Isprobajte kombinaciju raznih dodataka koja će Vam dati poseban slojeviti niz koji je lako skinuti nakon ceremonije.

Savjeti