GLAMUROZNO ROZO VJENČANJE

GLAMUROZNO ROZO VJENČANJE

[oglas]

Romantična i nježna-roza boja barem u malom dijelu pronađe svoje mjesto gotovo na svakom vjenčanju.

Što kada mladenci ipak požele njenu dominaciju?

Na prvi pogled pomislimo na ugođaj koji podsjeća na dječju zabavu, ali dobra kombinacija nijansi roze itekako može postati glamurozna. Spojimo li nježno rozu i zlatnu, efekt glamura neće izostati.

U većini slučajeva dekorateri rozu boju kombiniraju i sa bijelom, pa čak i nijansama smeđe i zelene. Prilikom kombinacije boja, najvažnije je pravilno pogoditi tonove, kako bi izbjegli pretjerani kič i postigli željeni efekt.

Odlučite li se za kombinaciju roze, bijele i zlatne, savjetujemo da odaberete cvijeće rozih tonova, stolnjake i ubruse bijele boje, te kao šlag na tortu dodate zlatne svjećnjake.

Leptir mašna ili kravata mladoženje također može sadržavati pokoji rozi detalj, ili čak cijela biti u nekoj od tonova roze kako bi se sve savršeno uklopilo.

Haljine djeveruša, mladenkin vjenčani buket, pozivnice, zahvalnice, uključite pokoji rozi detalj na svaki od nabrojanih dodataka. Krajnji rezultat biti će nježan i romantičan ugođaj koji priželjkuju baš svi mladenci. Uz pravilan odabir tonova, roza boja oduševiti će mladence, pa i sve uzvanike. Njen nježan duh obojat će prostor beskrajnom romantikom i profinjenošću.

Savjeti