GREŠKE KOD BIRANJA SVADBENE TORTE

GREŠKE KOD BIRANJA SVADBENE TORTE

[oglas]

Svadbena torta nije tek običan desert koji birate sebi i svojim gostima. Za mnoge mladenke je torta u skladu sa temom samog vjenčanja te izraz njihovog stila. Svadbena torta je pravo remek dijelo te večeri stoga ukazujemo na nekoliko grešaka koje mladenke često čine prilikom odabira torte.

Želite odabrati više različitih okusa za goste, ali tada bi mnogi gosti mogli dobiti komad koji im nije fin te ne okusiti ostatak torte. Svaki gost će reći svoje mišljenje, koje bi možda bilo drugačije da su okusili drugi komad.

Mnogi će gosti tražiti dio s čokoladom nego sa voćnim dijelom, a kada ponestane čokolade ostatak gostiju će morati jesti “ostatke”. Prilikom biranja torte imajte na umu svoj budžet.

Prilikom dogovaranja oko torte morate reći svoju cijenu koju ste spremni platiti te ne tražiti previše za mali iznos. Mnoge mladenke znaju i odabrati neku sliku torte i očekuju kako će ju svaki slastičar znati napraviti.

Nemojte zatražiti istu jer to možda nećete dobiti. Dogovorite se oko detalja. Imajte na umu i kakvo je vani vrijeme, u kojem godišnjem dobu se ženite. Budite oprezni i sa odabirom slastičarni.

Njihove torte možda ostavljaju bez daha, ali pitanje je kakvog su okusa. Nemojte suditi po izgledu već uvijek probajte komad. Nikako si nemojte dopustiti da ijedan gost ostane bez torte.

Bolje imati mrvicu više nego manjka.

Savjeti