GREŠKE KOJE ČINITE NA DAN SVOJEG VJENČANJA

GREŠKE KOJE ČINITE NA DAN SVOJEG VJENČANJA

[oglas]

Jutro uoči vašeg vjenčanja je puno uzbuđenja i upravo zbog toga se ne bi smjeli zamarati određenim sitnicama.

Dan će biti dug i nikako ne smijete biti gladni. Nemojte pretjerivati sa hranom već uzmite tek nešto malo za prigristi kroz dan kako ne biste osjećali mučninu od gladi.

Nikako ne smijete pretjerati ni sa pićem, pogotovo ako niste ni pojeli toliko puno. Jedna čaša vina biti će dovoljna za smanjenje nervoze, ali dalje nemojte ići. U trenutku kada se probudite, mislite samo na sebe. Pokraj vas su drugi ljudi koji će se za sve ostalo pobrinuti. Sve sitnice koje treba riješiti prepustite njih.

Frizuru i šminku ste već trebali odlučiti stoga svoje zamisli nikako nemojte mijenjati nekoliko sati prije samog vjenčanja i slavlja. Ne želite biti nezadovoljni svojim izgledom samo zato što se htjeli probati nešto novo. Za to ste imali dosta vremena tijekom planiranja same svadbe. Budite točni, ni jedna mladenka ne bi smjela kasniti na svoje vjenčanje.

Vi trebate biti u centru pažnje, ali kašnjenje ne spada u to. Bezobrazno je ostaviti goste da čekaju, pogotovo ako namjerno to činite. Držite se rasporeda koji ste odredili. Također, neprestana briga o vremenu i zurenje kroz prozor živcirat će sve prisutne. Ne možete kontrolirati vrijeme već ćete se tim promjenama morati prilagoditi. Vaš je dan i uvjeravamo vas kako ni jedna osoba neće dopustiti da pokisnete tako sređeni.

Na mobitel zaboravite taj dan, imajte ga napunjenog za hitne slučajeve, ali odgovaranje na mailove ili nebitne poruke nije za dan vjenčanja. Predajte mobitel kumi ili djeverušama ukoliko bude poziva vezanih za samo vjenčanje.

Vama stres nije potreban. Na dan svojeg vjenčanja se želite opustiti, ali nikako u spa centrima na masažama, depilaciji i sličnome.

Savjeti