IDEJE ZA ZAHVALNICE

IDEJE ZA ZAHVALNICE

[oglas]

Vaš prvi kontakt sa uzvanicima su pozivnice koje se nakon vjenčanja u pravilu zametnu negdje i izgubi im se svaki trag. Zahvalnice su nešto što gosti nose kući kao uspomenu sa vjenčanja, kao nešto što će ih podsjećati na Vas i na taj za Vas poseban dan kojeg su bili dio. Posvetimo im zato zasluženu pažnju, kako bi uspomena bila potpuna i kako bi se pogledom na njih ponekad sjetili prekrasnih trenutaka koje su zahvaljujući Vama doživjeli…

Kronološki gledano, ideje za zahvalnice s vremenom se mijenjaju, gotovo svakodnevno rode se neke nove, ali one stare još uvijek se zadržavaju, te su i dalje jednako privlačne i prihvatljive.

U prijašnje vrijeme svi smo znali da ćemo kao uspomenu sa vjenčanja dobiti sliku sretnih mladenaca. Onda su nam stigli mali bijeli bombončići poznatiji kao konfete, umotani u bijeli til, u paru kao simbol zajedništva i nerazdvojivosti. Danas nas mladenci iznenađuju svojim pokonima, trude se biti prvi u ideji, kretavni, pa evo male pomoći za one koji ne znaju što bi, a možda se kad ovo pročitaju i u njim probodi neka nova, luda i nezaboravna ideja za poklon koja će s vremenom postati i tradicija.
Danas možemo pronaći veliki izbor boca neobičnih oblika ili posebno rukom ukrašenih teglica, napunite ih rakijom, vinom,medom, pekmezom ili nekim proizvodom iz kućne djelatnosti ako se time bavite Vi ili netko od Vaših bližnjih.
Vrlo je popularno u zadnje vrijeme vino sa ili bez zlatnih listića koje se nalazi u izgraviranoj boci sa likom golubova.
Možete pokoloniti i razne vrste hand made sapuna od lavande, meda ili nekog drugog finog bilja, lijepo unikatno upakirane, sa porukicom na kojoj pišu imena mladenaca, datum, lijepa poruka ili nešto drugo što Vašem kreativnom umu padne na pamet.

Savjeti