KAKO ODABRATI VJENČANICU?

KAKO ODABRATI VJENČANICU?

[oglas]

Vjenčanje je samo po sebi veliki događaj i njegova organizacija zahtjeva izrazito puno truda i energije. Jedna od najbitnijih stvari je vjenčanica, jer svi gledaju i pamte upravo nju.

San svake žene je zablistati na taj dan, i upravo radi toga  vjenčanica koja će krasiti njeno tijelo  mora bit savršena.

Najvažnije je da pristaje vašem tijelu, tada od nje možete napraviti što god poželite. Evo nekoliko smjernica kakvu vjenčanicu odabrati.

Visokim i mršavijim ženama dobro stoji bilo koja vjenčanica, a ako niste jedna od takvih onda izbjegavajte vjenčanice koje se povlače po podu, jer ćete izgledati još niže. Birajte jednostavne linije, možda čak i do dužine koljena. Lijepo će Vam pristajati i otvorena leđa, a ako baš želite dužu haljinu, neka prati liniju vašeg tijela. Za još viši dojam, obujte visoke pete.

Ako ste krupnije građe, nemojte odabirati široke vjenčanice već baš suprotno, one uz tijelo i dužine do gležnja da izgledate vitko.

Birajte neupadljive detalje da upotpune vašu vjenčanicu, a ne nabore i valove. Vrlo dobar oblik bi bio i A kroj i otvorena ramena. U svakom slučaju možete odabrati i neku drugu boju osim bijele kao što je bež ili boja šampanjca. Od tkanina nemojte birati teške materijale poput krepa, šifona ili baršuna.

Svakako prilikom prve probe vjenčanice imajte na umu visinu pete koju ćete imati. Najbolje bi bilo na probu ponjeti cipele koje ćete imati na vjenčanju, ili neke sa sličnom visinom pete. Strašno je ružno kad vjenčanica bude prekratka, a razlog tome je što ste bili na probi u krivim cipelama.

Ono što je najvažnije, odaberite haljinu u kojoj ćete se osjećati udobno, nikako ne želite na taj poseban dan biti njen rob.

Savjeti