Kako znati da je upravo ON muškarac tvog života

Kako znati da je upravo ON muškarac tvog života

[oglas]

Donosimo pet razloga kako biste mogle saznati da li je vaš muškarac osoba s kojom želite ostarjeti. Da li je osoba pored vas ono što tražite i zaslužujete.

Svi se stalno pitamo kako znati da je moj muškarac upravo pravi muškarac, zar ne? Kada postavite pitanje osobama koje su oženjene mnogo odgovora bit će „jednostavno znaš“, „bilo je drugačije od ostalih“, a to nam baš ne olakšava cijelu situaciju.

Zato smo malo istraživali, razmišljali i došli do nekoliko zaključaka koje ćemo podijeliti s vama i što mi mislimo da čini razliku za onog pravog. Naravno da ovaj tekst nije samo za dame, već i za muškarce koji traže svoju bolju polovicu.

Sve je lagano
Ne kažemo da je u vezi lagano i da se nećete prepirati, ali kada pronađete osobu koju cijenite, poštujete i volite tada će se stvari same posložiti. Jednostavno nema igrica, javi se kada kaže da će se javiti, nema čekanja, problemi se rješavaju, razgovarate o svemu i činit će vam se kao da se oduvijek znate. Ne, neće vam biti dosadno s njim niti predvidljivo, već ćete uživati u stvarima koje radite zajedno. Stvarima koje vesele njega, ali i vas. Bit ćete ona i on spojeni u pravi par.

Podržava vas
Kada mu kažete svoje snove, želje, ideje on vas podržava u tome. Naravno da će reći svoje mišljenje (pozitivno ili negativno), ali će imati razumijevanja za vas i pokušat će pomoći. Željet će pomoć bez ikakvih naznaka da želi nešto zauzvrat.

par-sretni-stariji

Spremni za ljubav
Vrlo važna stvar je da ste spremni okrenuti novi list i započeti novu vezu. Pronaći novu ljubav. Ponekad mislimo da smo spremni, ali to često nije slučaj i nosimo teret sa sobom koji nikako ne pomaže u novoj vezi. Naravno da je zaljubljivanje vrlo opasna stvar. Čini nas ranjivima i zbog prošlih veza nepovjerljivima. Ali osjetit ćete vrijeme za krenuti naprijed. Leptirići u trbuhu su dobar znak da se radi o nečemu što vas veseli. Budite otvoreni i dajte si šansu. Možda se pretvori upravo u pravu ljubav.

Uživate u njegovom društvu
Prvi izlazak je bio super. I nakon prvog izlaska sve je bilo super jer se javio, pričali ste, smijali ste se. Uživate čuti njegov glas i što je radio tog dana. Nekoliko izlazaka kasnije i sve je bolje i bolje. Uživate u druženju navečer, ali i preko dana. Upoznali ste međusobno i prijatelje. Želite provoditi vrijeme s njim više nego s frendicama.

Lista idealnog muškarca
Svi imamo svoj tip muškarca. Visok, crn, plave oči, dobro građen, pametan, načitan, dobar posao… Znate o čemu pričamo. Sve su to stvari koje zapravo uopće nisu važne. Poanta idealnog muškarca je da vas poštuje, voli, cijeni, da je iskren i da želi provoditi svoje vrijeme s vama i s vremena na vrijeme iznenadi gestom koju ne očekujete.

Kada sve to jednog dana imate u osobi pored sebe shvatit ćete da ste s tom osobom već duže vrijeme i da vam nikada nije bilo ljepše nego od trenutka kada ste se upoznali. To je ono što tražite i što zaslužujete! Ništa manje!

Lifestyle