KAKVU FRIZURU ODABRATI?

KAKVU FRIZURU ODABRATI?

Danas imate jako puno izbora za svadbenu frizuru. Možete odabrati koju god želite, a puno tih frizura možete napraviti sami ili uz pomoć prijateljica i majke. Frizura je mladenkama jako bitna jer predstavlja cjelokupan izgled, a ona za svoj dan želi biti prekrasna. Pravu frizuru je teško pronaći kada želite nešto spektakularno.

Mnoge djevojke odabiru visoke punđe, svečane lokne, podignutu kosu. Klasične frizure koje pristaju modelima haljina i svakoj djevojci. Na taj način su one sigurne i ne žele previše kombinirati razne stilove. Ukoliko vi želite biti drugačiji tada ne morate vezati svoju kosu ili trošiti vrijeme na uređenje. Kosu možete ostaviti u prirodnom položaju te staviti neki ukras.

Prirodne frizure koje nosite svaki dan postale su popularne na vjenčanjima i mladenke se više ne zamaraju ukosnicama, lakovima te nisu u strahu hoće li se punđa raspasti ili ne. U jednostavne frizure ste sigurni jer znate kako vam pristaju te ih ne morate popravljati. Bez straha možete skakati i plesati cijelu noć. Također, popularne su i boho frizure sa raznim pletenicama koje padaju niz kosu.

Stavite i neki cvijet kao ukras – savršeno će pristajati uz vašu haljinu, a takve su frizure idealne za ljetne svadbe i moderne vjenčanice koje danas mnoge mladenke biraju.

Savjeti