KIŠA NA DAN VJENČANJA

KIŠA NA DAN VJENČANJA

[oglas]

Jedna od najvećih želja mladenaca koji planiraju svadbenu svečanost u tom periodu je da ih kiša barem na taj dan zaobiđe.

Ako Vaša želja nije ispunjena, nemojte očajavati gledajući vremensku prognozu. Uz dobru pripremu i par potrebnih rekvizita, ništa, pa ni kiša neće Vam pokvariti taj poseban dan.

  1. Dobar kišobran neka bude prva stvar na popisu koju ćete pripremiti. Većina se odluči na bijelu varijantu prekrivenu čipkastim uzorcima što izgleda uistinu elegantno, ali ako ste slobodnijeg duha boje Vas neće razočarati. Rastjerat će sivilo tog kišnog dana.
  2. Za period dok ste prisiljeni biti vani, potrebna Vam je dobra obuća. Gumene čizme kojih danas ima u svim bojama, bit će savršen izbor.
  3. Stavka koja Vas u cijeloj priči također zabrinjava je fotografiranje. Postoji rješenje i za to. Iskoristite kišu, ima ona i lijepih strana, sve ovisi o mašti Vašeg fotografa. Za fotografiranje također možete odabrati neka od zatvorenih mjesta poput dvorca ili muzeja u blizini.
  4. Koristite vodootpornu šminku
  5. Mladenke, zamolite kumu i mladenca da u trenucima koje provodite vani pripaze na Vašu vjenčanu haljinu da se što manje vuče po podu. Uz malo pažnje, ostat će bez mrlje.
  6. Savjet za mladenca-pošto su cipele jedina stvar koja je opasnosti da ostane zaprljana, prije samog ulaza u svadbenu dvoranu obratite pažnju na njih, te ako je potrebno ulaštite ih malo.
Savjeti