KOJU BOJU AUTA ODABRATI ZA VJENČANJE?

KOJU BOJU AUTA ODABRATI ZA VJENČANJE?

[oglas]

Jeste li razmišljali u kojem autu ćete se voziti ili vam to nije toliko bitno? Mnogi će uzeti auto od kuma ili svoj dok drugi ipak posvete pažnju autu u kojem će se voziti kao bračni par.

Saznajte gdje možete unajmiti auto koji želite te koliko za to trebate izdvojiti. Također, prije svega se morate dogovoriti i za model te boju. Klasične su bijele i crne limuzine te slični veliki auti u tim bojama, neovisno koja je marka auta.

Prilikom odabira marke auta trebate i odlučiti koju ćete boju. Oduvijek su se birale bijela ili crna, ali vi možete biti kreativniji te odabrati neku sasvim drugu i upečatljivu.

Bijela je elegantna luksuzna te sa prekrasnom bijelom limuzinom nećete pogriješiti. Bilo koja marka auta bijele boje izgledati će svečano, također i sa crnom bojom ne možete pogriješiti, a kada ukrasite auto doista će izgledati savršeno. Bijela boja je i simbol čistoće i sreće stoga s time ne možete pogriješiti, a crna je znak elegancije i otmjenosti. Svi uglavnom isto biraju i možda je upravo to razlog zašto vi želite nešto drugo.

Primjerice crveni ili sivi auto. Te upečatljive boje poput roze, crvene ili ljubičaste izgledati će sjajno na starinskim autima koje mnogi biraju za svoja vjenčanja, pogotovo za slikanja.

Ako je vaše vjenčanje ljeti i znate kako taj dan neće biti ni kapi kiše tada odaberite auto bez krova, ali uvijek imajte opciju u slučaju iznenadne kiše koju nisu najavili.

Savjeti