Ledena kava tko?! Piće od tučene Nutelle novi je hit ljeta

Ledena kava tko?! Piće od tučene Nutelle novi je hit ljeta

[oglas]

Ljeto se (konačno) bliži i možda ne bismo trebali razgovarati o Nutelli, ali tu smo gdje jesmo i zahvaljujući postojanju TikToka vrlo vjerojatno nikada nećemo biti u potpunosti “bikini spremni” zbog čega smo odlučili biti sretni i siti.

I dok je prošle godine svu pozornost preuzela Dalgona kava, ove smo se godine okrenuli osvježavajućim Calippo koktelima od voćnog sladoleda.

Međutim, bilo je samo pitanje vremena kada će Nutella ponovno doći u prvi plan, a u trenutku kad se na TikToku pojavio prvi recept za novo hit osvježavajuće piće, čini se kako su sve ostale ideje jednostavno isparile.

Naime, visoko popularna stranica Chahrazad’s Cuisine svojim je milijunima fanova otkrila recept za nešto što bi za našu dobrobit trebalo biti zabranjeno, a ovoga bi ljeta uspješno moglo zamijeniti niz pića, pa čak i neke popularne deserte.

Recept uključuje žlicu Nutelle pomiješane sa 78 mililitara slatkog vrhnja. Čašu premažite još jednom žlicom Nutelle, a zatim ju odložite u zamrzivač da se dobro ohladi. Nakon što se stvrdne, u čašu dodajte mlijeko i led po želji, a zatim dodajte smjesu Nutelle i vrhnja.

Naravno, isti recept možete isprobati i s drugim namazima što znači da on definitivno može biti i veganski. Isprobajte i s tamnom ili bijelom čokoladom ako je to ono što preferirate iako je teško zamisliti da će išta nadmašiti ovu verziju.

U slučaju da mislite da ne postoji i verzija s kofeinom, itekako se varate, netko vas je već preduhitrio!

Gastro kutak