LIMUZINA ČINI SVADBU GLAMUROZNOM

LIMUZINA ČINI SVADBU GLAMUROZNOM

“U limuzini se možete opustiti, slušati glazbu koju volite i zavaliti u sjedalicu u kojoj imate mjesta za noge te popiti piće ili nešto pojesti. Razmazite se na svoj dan iz snova!”

Vjenčanje je poseban trenutak u životu zaljubljenog para, a posebnu notu dobit ćete s limuzinom. Čak je i Pepeljuga uživala u svojoj kočiji, a i sami znate da svaka dama želi uživati i da ju se pomalo razmazi. Tko to ne voli, zar ne? Zakoračite u bračni život sa stilom i budite zvijezda kakva i jeste. Limuzina daje glamur i sofisticiranost koju svakako želite na svom danu iz snova.

PONUDA LIMUZINA IZ IMENIKA VJENČANJA

Limuzina može pomoći oko planiranja vjenčanja jer ćete dobiti vozača i nećete morati tražiti prijevoz do crkve ili mjesta vjenčanja. Možda mislite da to nije veliki problem, ali ovako će svi gosti moći nazdraviti za vrijeme proslave, a Vi ćete imati siguran prijevoz do željene destinacije. Nećete morati brinuti o benzinu, ključevima i ostalim sitnicama koje bi mogle imalo poremetiti savršen dan.

U limuzini se možete opustiti, slušati glazbu koju volite i zavaliti u sjedalicu u kojoj imate mjesta za noge te popiti piće ili nešto pojesti. U svakom slučaju uživat ćete kako to i dolikuje paru koji se odlučio na vjenčanje. Opustite se i uživajte u svakom trenutku koji vodi do velikog DA!

Savjeti za iznajmljivanje limuzina:

  • rezervirajte limuzinu na vrijeme
  • upoznajte se sa cijenama
  • iznajmite onu koja odgovara Vašem stilu (boja, interijer…)
  • dajte vozaču detaljan plan puta kako se ne biste izgubili
  • raspitajte se što sve možete besplatno dobiti (boca šampanjca, vino, grickalice…)

Limuzina: Rent A Limo Split

Savjeti