MAJA ŠUPUT OTKRILA HOĆE LI ONA I NENAD IMATI JOŠ DJECE: ‘Prvi put u životu sam razmišljala…’

MAJA ŠUPUT OTKRILA HOĆE LI ONA I NENAD IMATI JOŠ DJECE: ‘Prvi put u životu sam razmišljala…’

[oglas]

Pjevačica Maja Šuput kaže kako je ostala pri svojoj odluci da ona i suprug Nenad imaju jedno dijete.

Vrckava pjevačica Maja Šuput, njezin suprug Nenad i sin Bloom plijene pažnju gdje god se pojave.

Glazbenica je ranije izjavila kako je to njezino prvo, a vjerojatno i posljednje dijete, a čini se kako je pri toj odluci ostala.

‘Ostala sam pri tome ne zato što mislim da ne bih mogla ishendlati dvoje, mogla bih jer sam ovo ishendlala kao da ih imam šest. Međutim, prvo i osnovno imamo moje godine, s druge strane sam oduvijek osjećala da će tako biti, ali to je samo zato što sam ja jedinica. Meni nikad nitko nije falio pa mislim da će i mom djetetu biti u redu. Ali sad prvi put u životu, sam razmišljala kako bi bilo lijepo imati još jedno dijete‘, rekla je u intervjuu za IN magazin.

‘Nikada dosad nisam mogla zamisliti da možeš nekoga tako voljeti. Mislila sam da žene lažu zbog novina, da to moraš reći jer si mama. Ali ja ne mogu zamisliti kako opisati nekom tko nema dijete, kako možeš voljeti vlastito dijete. I samo zato sam razmišljala kako bi bilo lijepo imati još jedno, pa da ovako volim još nekog. Ali opet ne mogu jer imam sto godina. Ali s te strane ljubavi bih prošla još jednom kroz to, no svu tu ljubav ćemo dati Bloomu pa ćemo svi eksplodirati od ljubavi’, dodala je.

Kada je pjevačica javnosti otkrila da je sinčića odlučila nazvati Bloom, reakcija nije nedostajalo.

‘Zamisli da se moje dijete zove Darko, ne ide to. Pogledaj Blooma, on izgleda kao Bloom. Ja kada sam to objavljivala rekla sam Nenadu da će sljedeća tri dana gledati eksplozije, reći će da nismo normalni, i tako je bilo. I nakon tri dana više ništa, svi samo ispituju i zovu je li Bloom dobro’, zaključila je Šuput.

Showbiz