Mladenka sastavila bezobrazan popis darova za svoje uzvanike, a naglasila je da neće tolerirati iznimke

Mladenka sastavila bezobrazan popis darova za svoje uzvanike, a naglasila je da neće tolerirati iznimke

[oglas]

Buduća mladenka koja je ostala neimenovana sastavila je histerični popis želja za stvari koje želi dobiti na poklon od svojih uzvanika Naglasila je da ne želi ništa u vrijednosti manjoj od 2.500 kuna, te kako neće tolerirati iznimke Sve je dolazilo s tablicom, a gosti bi se trebali podijeliti kako mladneka nebi dobila duplikate Vjenčanja su obično lijepe proslave ljubavi na kojima se okupljaju obitelj i prijatelji na čaroban dan za dvoje ljudi. I kako je na mnogim mjestima uobičajeno donijeti darove za mladence, neki parovi za goste organiziraju neku vrstu vodiča za poklone, neki rado primaju novac, a neki nemaju posebna očekivanja i vole bilo koji dar koji su njihovi najmiliji odlučili odabrati. Ova buduća mladenka sastavila je histerični popis želja za stvari koje želi dobiti na poklon od svojih uzvanika.

Korisnik Reddita, podijelio je objavu s Facebooka koja je napisana za uzvanike vjenčanja. I to nije samo uobičajena poruka – to je popis darova koje mladenka očekuje da će dobiti, nisu jeftini i nema iznimaka. 

Mladenka je navela kako u obzir dolaze i kuhinjski aprati “KitchenMaid”, očito ne znajući da se poznati brend kuhinjskih uređaja i dodataka točno zove KitchenAid, no uz opasku: “Bilo koji KitchenMaid kućanski aparat iznad 350 dolara, to NE znači kuhinjske predmete poput pregače ili špatule. Govorim o njihovom samostojećem mikseru, blenderu itd.” Nevjerojatna priča! Svekrva je na vjenčanju prepoznala svoju izgubljenu kćer u mladenki svog sina Buduća mladenka, čiji je identitet anoniman, objavila je prilično opsežan popis poklona koje očekuje od svojih uzvanika. Na početku popisa i na kraju ona jasno kaže da nema iznimaka, ali mogla bi napraviti neke male promjene ako se o tome prethodno razgovara s njom.

Korisnici Reddit-a mladenku su odmah označili kao sebičnu jer u popisu stoji da očekuje da će njezini gosti uložiti najmanje 400 dolara, što je oko 2.500 kuna u predmete kao što su torbice Gucci ili Louis Vuitton, poklon kartice iz luksuznih trgovina, korejski proizvodi za uljepšavanje, odjeća Calvin Klein ili Moschino. 

A sve to dolazilo je s tablicom kako bi mladenci bili sigurni da pokloni neće biti duplikati.  Komentari koji su stigli od šokiranih članova bili su prilično smiješni, nejasna velika očekivanja mladenke koja očigledno ima drugačiju ideju o značenju vjenčanih poklona, mnoge je zgrozila.

Kao što možeš primijetiti, niti jedan od predmeta nije za mladoženju i čini se da su svi pokloni za nju. Nevjesta je također potaknula svoje goste da odmah odaberu koje predmete će kupiti kako kasnije ne bi morali birati nešto što ne žele kupovati: “Ne zaboravite se prijaviti ranije ako mi ne želite nabaviti Gucci torbicu ili bilo što drugo što ne želite kupiti.” Ne vjerujemo baš da se kao vjenčani poklon poklanjaju ženske Gucci torbice, no ova mladenka očito zna što želi i ne libi se to jasno tražiti. 

Korisnici Reddita bili su apsolutno šokirani, neki su se dobro nasmijali, a neki su smislili domišljate ideje kako bi uzvanici trebali naučiti pohlepnu mladenku pameti. Jesi li ikada imala iskustva s ovakvim željama mladenaca?

Foto: Ilustracija

Lifestyle