MLADENKA U HLAČAMA

MLADENKA U HLAČAMA

[oglas]

Stil odijevanja nešto je sasvim osobno. Ovisi o fizičkom izgledu, proporcijama tijela, karakteru osobe, ali i mogućnostima. Iako danas mediji sa svih strana nameću modne trendove koje većina prati u stopu, postoje pojedinci koji ipak u svemu tome ne gube sebe, već tzv. svoj stil guraju kroz sve modne promjene.

Postoje djevojke kojima haljine nikad nisu bile dio njihove garderobe, i sama pomisao na to da na taj, za njih poseban dan “moraju” obući nešto u čemu se nikada ugodno nisu osjećale, ne čini ih sretnima.

Upravo te djevojke, ali i one koje jednostavno žele nešto drugačije, unose pozitivne promjene u izgledu klasične mladenke.

Klasične haljine jednostavno zamijene hlačama, igrajući se pritom raznim kombinacijama. Svila, kao materijal u ovom slučaju savršen je izbor. Ovisno o godišnjem dobu u kojem se svadbena svečanost održava, cijelu kombinaciju dodatno će podignuti krzno koje prekriva ramena, jednostavna frizura i nezaobilazan dodatak, cipele na visoku petu.

Hlače ne trpe pretjerani kič. Jednostavne linije naglašene sitnim detaljima dobitna su kombinacija za mladenku koja se odluči biti drugačija na ovaj način. .

Savjeti