Muške geste koje jasno govore “volim te”

Muške geste koje jasno govore “volim te”

Riječi su lijepe, ali djela su ipak važnija od njih, čak i kada su u pitanju dvije čarobne riječi – “volim te”. Ovi potezi i geste znače nam više od njih.

1. Ostaje uz vas kada ste bolesni.

Ne bježi iz kuće kod prvog znaka prehlade i gripe u strahu da će se i on zaraziti. Umjesto toga kuha vam čaj

2. Obraća pažnju na vaše interese.

Možda mu odlazak na izložbu nije najzabavnija stvar na svijetu, ali rado će vam ispuniti želju i pogledati je s vama jer zna da vi uživate u tome. To znači da ćete vi sljedeći put s njim dijeliti zadovoljstvo gledanja nekog akcijskog filma ili nogometne utakmice. Upravo je to jedna od tajni uspješne veze – zajedničko uživanje u “pojedinačnim” interesima

3. Ponaša se jednako kada je nasamo s vama ili u društvu.

Žene su često svjedoci neočekivanih promjena u ponašanju svog partnera kada su u blizini njegovi prijatelji ili obitelj. Najednom se ponaša nedostupno, zanemaruje vas ili baca neukusne šale na vaš račun, a čim se maknete od drugih ljudi, postaje manji od makova zrna. Pravi muškarac uvijek je isti, bez obzira na to jeste li sami ili u društvu. Nema “različite” osobnosti za druge ljude i prigode.

4. Dodiri i nježnosti za njega nisu samo uvod u seks.

Nakon dugog i napornog dana ponekad nam samo treba topli zagrljaj, češkanje po leđima i sve druge male nježnosti bez kojih ne možemo. Muškarac koji ih zna pružiti bez očekivanja strastvenih intimnih trenutaka zarobit će žensko srce.

5. Ne odbija druženja s vašim prijateljima i potiče susrete sa svojim društvom.

Osjećaj da vas partner skriva od svojih prijatelja ili izbjegava vaše dugoročno može nanijeti štetu vezi jer stvara osjećaj da niste dovoljno dobri.

Zadovoljna.hr

Foto:Getty Images

Lifestyle