NAKIT NA VJENČANJU

NAKIT NA VJENČANJU

[oglas]

Gledajući kroz povijest, nakit je u gotovo svim vremenskim razdobljima što se tiče svečanih prilika neizostavan modni dodatak. Ovisno o stilu za koji se odlučimo, suzit ćemo mogućnost njegovog izbora. Osjećaj za stil nije nešto sa čim se rađamo. Stvar je u tome da u hrpi ponuđenog budemo vješti odabrati ono što odgovara našoj osobnosti, ali naravno i odjevnoj kombinaciji za koju smo se odlučili.

Usklađivanje nakita i haljine za ovaj poseban dan nije uvijek jednostavno, ali nekoliko malih savjeta može Vas odvesti u pravom smjeru.

Ako ste odabrale bogatu haljinu nalik krinolini, ili onu koja ima mnoštvo ukrasa, nakit treba biti sasvim decentan, nikako ne želite na taj poseban dan izgledati kao božićno drvce.

Nakit birajte s obzirom na nijansu haljine.

Tanki nakit zlatne boje bolje će pristajati haljinama koje nisu u potpunosti bijele i onima koje su kombinirane sa čipkom.

Klasična haljina do poda koja lijepo pada u samo jednom sloju ili je uska do koljena, pa se zatim širi voli nešto glomazniji nakit.

Veliki, dramatični nakit osobito odgovara haljini sa dubokim vratnim izrezom. Odaberete li upečatljivu ogrlicu, tada ne pretjerujte sa ostatkom nakita. Možda sićušne dijmantne naušnice ili tanka narukvica sve su što vam treba.Odlučite li vrat ostaviti golim i podignuti kosu odličan izbor su velike bogate naušnice sa dragim kamenjem. Haljine tog kroja i otvorene sandale sjajno podnose velike narukvice. Ovakva haljina dobro podnosi veliki nakit koji privlači pažnju jer je sama po sebi jednostavana a upečatljiva.

Sasvim sigurno neke od Vas u posjedu imaju nešto tradicionalnog nakita koji putuje generacijama kroz obitelj, ukoliko je moguće svakako ga uklopite u svoju vjenčanu kombinaciju, dat će cijeloj priči jednu dodatnu, jedinstvenu dimenziju.

Savjeti