Ne stišavaju se reakcije stranaca na novu Miss Universe Hrvatske, posebno ih je začudila jedna stvar!

Ne stišavaju se reakcije stranaca na novu Miss Universe Hrvatske, posebno ih je začudila jedna stvar!

Arijana Podgajski nova je Miss Universe 2022. godine, a svojom prirodnom ljepotom stekla je publiku i izvan granica Hrvatske.

Arijana Podgajski proglašena je Miss Universe 2022. čime je dobila pravo predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, koji bi se krajem godine trebao održati na Kostariki.

Netom nakon pobjede, stranci su na društvenim mrežama nizali pozitivne komentare, te se osvrnuli na prirodnu ljepotu ove 19-godišnjakinje.

“Wow, ovo je najljepša djevojka koju su Hrvati ikada poslali da ih predstavlja na izboru”, “Cestitam od srca. Krasna mlada djevojka. No što je to sa žirijem? Ne podržava više reklame lošim plastičnim uradcima? Ili ih ovaj put plastični kirurzi nisu dovoljno ” podmazali?”, “Mislim da bi mogla pobijediti”, “Buduća Miss Universe svijeta”, “Hrvati na izbor šalju jaku kandidatkinju”, “Ova djevojka je jednostavno predivna”, samo su neki od komplimenata koji su se nizali.

Prisjetimo se, Arijana je studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju, a kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Showbiz