NEŠTO PLAVO… MLADOŽENJA

NEŠTO PLAVO… MLADOŽENJA

[oglas]

Svakodnevno se inspiriramo brojnim trendovima i pod utjecajem smo raznih kultura, stoga ne iznenađuje da upravo vjenčanja postaju mjesto na kojem možete dati oduška i pokazati svoju kreativnost. Ideja nečeg plavog već nam je dobro poznata, no jeste li razmišljali da nešto plavo bude netko,  točnije vaš mladoženja?

Preuzeli smo brojne zapadnjačke običaje a popularna tradicija uključivanja nečeg plavog, starog, novog i posuđenog, ostavlja mnogo prostora za vaše ideje. Pronaći nešto plavo koliko god se čini jednostavno može poprimiti puno veće razmjere ukoliko ste usmjereni na razradu vašeg vjenčanja do njasitnijeg detalja. Popularni izbor čine nakit u plavoj boji, ukrasi za kosu, cipele ili nešto slično. No, nudimo vam posve nov način realizacije popularne tradicije, tako da u priču uključite svog mladoženju. Sve se više mladoženja odlučuje na „hrabrije“ modne poteze, pa zašto ne biste iskoristili priliku i oboje sudjelovali i toj tradiciji.

Krenimo od odijela, plava odjela su sve češća na mladoženjama, koji daju time svoj osobni pečat svom vjenčanju. Koliko god vam se ta ideja činila „revolucionarnom“ toliko vam se kada bolje razmislite može činiti i savršenog logičnom uzevši u obzir priliku ali i činjenicu da se plava boja može činiti jednako elegantnom kako i klasičnom kombinacijom koja će dođi do savšenog izražaja uz bijelu haljinu. Za pomalo tradicionalne mladence predlažemo klasičnu kraljevsko plavu nijansu odijela sam pripadajućim detaljima. Za nešto otkačenije kombinacije uzmite u obzir intezivne indigo nijanse ili pa pastelno plave posebice ako se radi o ljetnim vjenčanjima.

Parovi koji se odluče za nešto suptilniji način uključivanja plavog u mladoženjin outfit, predlažemo igru ključnim detaljima u plavoj boji. Od detalja na reveru, kopče, manžete pa sve do leptir mašne ili kravate, mogućnosti za igru bojama pred vama su neograničene. Ne samo da se možete poigrati detaljima već i raznim nijansama plave boje.

Ukoliko vam ništa od navedenog ne zvuči kao nešto što možete zamisliti na vlastitom vjenčanju uvijek vam preostaje uključiti plavu u vjenčani buket, narukvicu ili sat vašeg budućeg supruga. Obzirom da je na vjenčanjima ionako velik dio pozornosti na mladenki, ovakav način uključivanja mladoženje može biti pravo osvježenje za vaše vjenčanje.

Savjeti