NEZABORAVNA DJEVOJAČKA

NEZABORAVNA DJEVOJAČKA

[oglas]

Djevojačka večer  kakvu pamtite i pričate još godinama kasnije,  zasigurno je cilj većine djevojaka,  kako za same mladenke,  tako i za glavne organizatorice.  U nastavku vam donosimo ključne smjernice koje treba imati na umu pri organizaciji djevojačke večeri.

Prilikom planiranja važno je da sama večer bude u skladu sa samom mladenkom, da odražava njenu osobnost, karakter i stil. To nužno ne znači da ćete organizirati savršeno predvidljivu večer, kao koji od uobičajenih izlazaka, već da ćete poštovati njene želje i  uklopiti sve u njen osobni stil. Da pojasnimo, nećete kao jednu od glavnih tematskih boja odabrati ružičastu ako je njena omiljena boja zelena ili ćete je odvesti u zadimljeni klub ako ona više voli manju, initimniju atmosferu.

Za određivanje glavne teme vodilje krenite od njenih interesa, hobija i stvari koje ju čine sretnom. Ako je to priroda, organizirajte piknik, unajmite vikend kuću u prirodi ili čak posjetu novom kraju sa razgledavanjem.  Ako  voli glazbu ili ples, organizirajte mali privatni koncert benda ili unajmite dj-a koji  će vam cijelu večer puštati omiljene pjesme.  Bitno je da se odmaknete od svakodnevne rutine a opet ukomponirate  njene  interese i  budete dosljedni.

Uključite ju i u popis gostiju, neke stvari trebaju biti iznenađenje, no za konkretne goste koje želite  pametnije je da se konzultirate. Gošće bi  trebale biti osobe koje su joj  važne u životu, kraj kojih se osjeća ugodno i  s kojima voli provoditi vrijeme.  Možda nije vrijeme da ju iznenadite pozivom daljne rodbine s kojom nema značajne kontakte godinama ili najbolje prijateljice iz osnovne škole.  Manja i intimnija atmosfera  lakša i za planiranje, ali i za opuštanje i dobru zabavu.

Komunicirajte grupno, koristite društvene mreže, aplikacije, email i ostale oblike komunikacije i sve se uključite u donošenje odluka. Isključite mladenku iz ovog segmenta,  prenosite joj samo ključne stvari, ne želite ju zaokupiti previše, svi detalji su na vama.  Uključite se u sve dovoljno rano da imate vremena za sve, ili razradite „plan b“ ukoliko nešto ne bude po predviđenom (vremenske nepogde ako ste planirali na otvorenom ili nešto slično).

Napravite plan aktivnosti sa redoslijedom te ga podijelite samo međusobno, kako ne bi pokvarili efekt iznenađenja ukoliko ga planirate za mladenku.  Pošaljite ga zajedno sa kreativnim pozivnicama svim gošćama. Naravno, bitno je da mladenku iznenadite i da to bude nešto što se pamti još dugo, tako da pazite da ne dozna baš sve detalje.

Dekoracije ambijenta  prilagodite temi, a uskladite i outfite na način da se mladenka istakne. Obzirom da je mladenka u bijelom na dan vjenčanja, popularno je da se istakne u nekoj živoj, intenzivnoj boji, a ostale gošće budu u neutralnijim nijansama. Pustite mašti na volju, ovo nije vrijeme kad se morate držati pravila.

Osmislilte igre, izazove, prepričavajte uzbudljive i zabavne događaje iz prošlosti. Možete čak pripremiti i kratke prezentacije s videima, fotografijama s najluđim izlascima, pričom kako su se mladenci upoznali i slično. Cijelu večer obilježite fotografijama (ukoliko vam budžet to dopušta unajmite i fotografa) te kasnije sastavite knjižicu koju ćete sve potpisati sa najljepšim željama te pokloniti kao uspomenu na dan vjenčanja.

Na kraju, ne zaboravite zahvaliti svim gošćama i pripremiti male poklončiće koji će simbolizirati djevojačku večer i mladenku te će vas sve podsjećati na odličnu zabavu kojoj ste prisustvovali.

Savjeti