NIJE KLASIKA SVE, ODABERITE VJENČANICU U DRUGOJ BOJI

NIJE KLASIKA SVE, ODABERITE VJENČANICU U DRUGOJ BOJI

Bijela boja je tradicionalna i svi ju biraju, ali postoje i one mladenke koje ne vole tradicije ili bi voljele isprobati nešto drugo. Toliko nijansi i boja postoji da nema smisla birati samo jednu, pogotovo ako znate kako vam odlično stoji neka druga boja.

Prekrasna žuta boja osvježit će vaš dan, ženstvena je i vrlo nježna boja. Mnoge su se mladenke odlučile za druge boje. Također, boja vam ovisi i gdje ćete slaviti jer ako ste u prirodi ili na otvorenom tada će bijela vrlo brzo postati smeđa, a i nikako neće pristajati uz pozadinu. Zamislite sebe u prekrasno haljini boje breskve ili sličnoj nijansi. Volite li crnu boju? Zasigurno se sada čudite jer ne želite biti u crnom na svojoj svadbi, ali ta boja je elegantna, vječna i uz pravi materijal i kroj izgledat ćete spektakularno. Uz nju ćete odabrati i neke druge svjetlije nijanse kako bi razbili crnilo.

Zamislite samo kako ćete odlično izgledati u čipkastoj crnoj haljini. Ipak i mladoženje često nose crno stoga nema ništa loše u tome. Haljina roze boje, crvene ili čak ljubičaste. Mnogima te boje odlično pristaju, pogotovo uz određenu boju kose. Osim toga, kombinirajte svoju boju i uz svoj ten te zablistajte na svoj dan bez obzira nosili bijelu ili haljinu u drugoj boji. Jeste li razmišljati o uzorcima? Ljetno vjenčanje na otvorenom uz prekrasnu prugastu haljinu.

Odlična ideja jer ćete ju moći nositi više puta ili ju skratiti. Mnoge mladenke obuku haljinu samo jednom stoga će vam se ova ideja svidjeti. Prekrasno će vam stajati i cvjetni uzorak za ljetno vjenčanje na kojem ćete blistati više negoli u bijeloj boji, a nećete morati brinuti hoće li vam se zaprljati pa će se mrlja vidjeti. Olakšajte si svoj dan i obucite ono što vi želite. Moderna su vremena i možete odabrati ono što vi želite.

Savjeti