Nives i Ecija izbacile bujne pozadine, reakcije se nakon toga ne stišavaju: “Gasi internet, motaj kablove”

Nives i Ecija izbacile bujne pozadine, reakcije se nakon toga ne stišavaju: “Gasi internet, motaj kablove”

[oglas]

Ecija Ivušić i Nives Celzijus uživale su na odmoru u Egiptu, a najbolje trenutke dijele sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Ecija Ivušić podijelila je na svom profilu na Instagramu još jednu fotografiju s putovanja u Egipat na kojem joj se u uživanju pridružila i Nives Celzijus.

“Ovo je vrijeme za Afriku”, citirala je Ecije stihove poznate Shakirine pjesme, a u komentarima je dobila niz komplimenata i pohvala na račun izgleda.

“Bombe”, “Vau curke, gasi internet, motaj kablove”, “Ženo blistaš”, “Uff, što reći nego top”, “Dinamični duo”, “Komadi uživaju”, “Vi ste definicija ljepote”, “Kao jaje jajetu”, “Mice mace velike”, samo su neki od komentara.

Nnakon povratka u Zagreb, Eciju je u zračnoj luci dočekao popularni glazbenik i bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević, a sudeći prema njihovim zagrljajima i poljupcima imamo novi par estradi.

A Nives već ove subote možemo gledati u novoj epizodi showa “Tvoje lice zvuči poznato”, u kojoj će nas nesumnjivo počastiti novim izazovnim izdanjem kao u uvijek dosad.

Showbiz