ODABIR HALJINE ZA VJENČANU KUMU

ODABIR HALJINE ZA VJENČANU KUMU

[oglas]

Glavni akteri večeri su mladenci, ali oni nisu sami u tome jer pored njih stoje kumovi, njihove desne ruke. Kuma je osoba koja će biti uz vas cijeli život, ona će vas pripremati za veliki dan i ona je osoba koja će na svadbi biti druga najvažnija.

Osim što će stajati pored vas tijekom samog čina vjenčanja, ona će i sjediti pored vas tokom cijele večeri, brinuti se kako sve ide glatko. Tijekom odabira vjenčane haljine morate biti od pomoći i pri odabiru svečane haljine za kumu. Kao mladenkina kuma, morate izgledati jednako lijepo i potruditi se oko svog outfita.

Ukoliko želite, odaberite haljinu u boji svadbe, ukoliko je planirano tako. Naravno, vi ćete birati ili šivati haljinu po svojoj mjeri, bilo da je kratka ili duga. Haljina vam treba biti udobna jer ćete u njoj boraviti od jutra do idućeg dana, a isto vrijedi i za cipele.

Vas dvije ćete biti među glavnim zvijezdama tu večer i zasigurno će vas posebno predstavljati stoga budite prekrasni bez obzira što niste u prvom planu kao mladenka.

Posebna ste osoba tu večer, mladenki ste desna ruka i vas je odabrala iz ljubavi i prijateljstva stoga će vam biti zahvalna na svemu.

Savjeti