Piro-Tehnik Vatrometi i specijalni efekti: Uveličajte jedan od najvažnijih trenutaka u svom životu prekrasnim svadbenim vatrometom.

Piro-Tehnik Vatrometi i specijalni efekti: Uveličajte jedan od najvažnijih trenutaka u svom životu prekrasnim svadbenim vatrometom.

PIRO-TEHNIK” d.o.o. je specijalizirano privredno društvo za profesionalno izvođenje vatrometa povodom raznih prigodnih manifestacija, kao i izvođenje  scenskih specijalnih pirotehničkih i nepirotehničkih efekata.

Piro-Tehnik Vatrometi i specijalni efekti je proslavio 10 godina postojanja. Iza njih je preko 1000 uspješno izvedenih vatrometa, 200 projekata specijalnih efekata i preko 1000 ceremonija vjenčanja.

Uveličajte jedan od najvažnijih trenutaka u svom životu prekrasnim svadbenim vatrometom. Pažljivim odabirom efekata koji su naprigodniji za vjenčanje ostavit ćete svoje goste bez daha, a vašem vjenčanju dati nezaobilaznu dozu glamura.

U ponudi imaju:

Ples po oblacima, vatreni gejziri, vatreni vodopadi, vatreni natpisi i srca, balončići, dekorativna rasvjeta za vjenčanja.

Oni su i generalni zastupnik i distributer za Bosnu i Hercegovinu. Najveći izbor zabavne pirotehnike u našoj zemlji sa preko 300 artikala. Sva pirotehnička sredstva posjeduju CE sertifikat o ispravnosti i usklađenosti sa propisima Evropske unije. Pored ovoga sva pirotehnička sredstva posjeduju odobrenja za stavljanje u promet na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine.

Oni su i zlatni sponzor našeg portala.

Lifestyle