POKLON ZA GOSTE

POKLON ZA GOSTE

[oglas]

Već nekako tradicionalno mladenci goste darivaju kutijicom kolača. Uz taj slatki poklon gosti idući dan ispijaju kavicu i prepričavaju doživljaje sa svadbe. Kolači se najčešće pakiraju u poklon kutijice koje se ukrašavaju mašnom. Budući da je to jedna od skupljih stavki vjenčanja, neki od mladenaca odustaju od tog slatkog poklona i odlučuju se za alternativna rješenja. Uz malo slobodnog vremena, volje i mašte, čak i ta stavka ne mora biti skupa. Odlučite li se za tzv. suhe keksiće, poklone za goste možete riješiti u vlastitoj kuhinji.

Organizirajte druženje s prijateljicama i uz zabavu i smijeh ispecite brdo suhih keksića koje ćete upakirati u papirnate kutijice i pokloni za goste biti će gotovi na najbezbrižniji način. Ako i niste vješta kuharica, sigurno u Vašem društvu postoji pokoji stručnjak u kuhinji. Uvijek Vam kao jocker na kraju preostaje majka i bake koje Vas sigurno neće iznevjeriti. Prednost suhih keksića je u tome što ih možete pripremiti i nešto ranije, budući da im je rok trajanja nešto duži od onih kremastih. Pustite mašti na volju što se tiče raznih kalupa.

Danas je čak moguće pronaći kalupe mladenke i mladoženje, golubice, prstenja, i ostalih oblika koji su vezani za dan vjenčanja. Keksiće možete bojati jestivim bojilima, čokoladnim i šarenim mrvicama. Naizgled veliki izazov, ali uz pomoć prijatelja i obitelji sve može biti gotovo u jednom danu, bitna je samo volja i dobra organizacija.

Savjeti