Portal Vjenčanja BiH “lansirao”novi redizajn

Portal Vjenčanja BiH “lansirao”novi redizajn

Nakon što se dokazao kao vodeći portal vjenčanja, bilo je vrijeme da se prihvate nove tehnologije i portal vjenčanja Bosne i Hercegovine osvježi redizajnom i približi mobilnim korisnicima.

Završena je faza redizajnirajna nove verzije vodećeg portal vjenčanja u BiH i regiji kojeg danas predstavljamo korisnicima s novim izgledom te bogatijim i interaktivnijim sadržajima.

Predstavljamo vam portal Vjenčanja Bosne i Hercegovine u novom ruhu na domeni www.vjencanja-info.com. Portal nakon 2014. godine i tadašnjeg redizajna ulazi u novu eru – na novoj tehnologiji, obogaćen funkcionalnostima i sadržajem jedinstvenim na bh tržištu. Nakon lansiranja novog redizajna portala, stiže i mobilna verzija – još jedna platforma na kojoj će se moći pratiti sve što se događa kod nas i regiji.

Jačanje brenda
“Vjenčanja BiH vodeći je portal vjenčanja u BiH godinama. To je zahvalna pozicija, ali zbog nje se ovako veliki redizajn planirao do najsitnijih detalja. Novim izgledom i funkcionalnostima želimo izbrisati sve slabosti starog portala i naglasiti sve ono dobro čime se kao redakcija ponosimo”, objašnjava urednica Ružica Brkić

Čitatelji u središtu
Za dizajn novog portala Vjenčanja Bosne i Hercegovine zaslužan je Besim Huskić i web team iz Bihaća.

Rekordne posjete
Portal vjenčanja BiH počeo je sa radom davne 2009. Godine. Godišnje nas posjeti preko milijun posjetitelja iz više od 50 zemalja. Time je potvrđena uvjerljivo vodeća pozicija portala Vjenčanja Bosne i Hercegovine kao lidera u segmentu stranica slične tematike..

Nova rubrika koja će oduševiti mladence

Portal vjenčanja Bosne i Hercegovine postavio je novu rubriku za BESPLATNU najavu vjenčanja za sve mladence. To je rubrika koja će vjerujemo biti među najposjećenim stranicama portala, kazala je urednica Ružica Brkić, te dodala kako će to biti najbolja mogućnost da mladenci preko našeg portala objave svojim prijateljima, znancima, rodbini dan svoga vjenčanja. Stoga pozivamo sve mladence da posjete našu facebook stranicu i putem messengera ili na mail ( info@vjencanja-info.com ) spreme upit za najavu njihova vjenčanja, završava urednica portala vjenčanja Bosne i Hercegovine Ružica Brkić.

Naravno tu je i imenik usluga za vjenčanja gdje se mogu oglašavati svi oni koji pružaju bilo kakve usluge za vjenčanje kao što su bendovi, fotografi, svadbeni saloni, cvjećare, saloni vjenčanica, zlatarnice, i mnoge duge usluge koje se vežu za svadbene svečanosti. Samim time pomažemo mladencima da na portalu Vjenčanja Bosne i Hercegovine mogu pronaći sve one usluge i savjete koji im trebaju za vjenčanje.

Lifestyle