POSEBNA ZAHVALA NA VJENČANJU

POSEBNA ZAHVALA NA VJENČANJU

[oglas]

Na dan vjenčanja mladence muči veliki broj briga, da li će sve biti onako kako je i predviđeno, da li će se sve to svidjeti uzvanicima, što ako neće, i još mnogo drugih. U cijeloj toj maloj ludnici ipak moraju ostati sabrani, jer simbolika tog dana nije ni u raskošnoj dekoraciji, bogatom stolu, vjenčanici, već u tome što se stvara nova zajednica puna ljubavi, koja udvoje hrabro kreće u novi život.

U cijeloj toj zbrci, mladenci ne smiju barem na  nekoliko minuta zaboraviti staviti sve sa strane i pred svim uzvanicima zahvaliti se roditeljima na svemu što su im do tog dana pružili, a ono što je najvažnije pružili su im život.

Kratkih nekoliko minuta iskrene zahvale, svakom roditelju biti će neprocjenjiv dar. Dan vjenčanja nije samo dan kojem se mladenci vesele, gotovo istu sreću u sebi kriju i njihovi roditelji.

Poseban je blagoslov na vjenčanju imati mogućnost okupiti čitavu obitelj, budite svjesni i njihovog doprinosa tom posebnom događaju, a i Vašim dosadašnjim životima. Nekoliko riječi zahvale dirnut će svakoga u srce u najpozitivnijem smislu, a što je najvažnije pokazat ćete im i na ovaj skroman način koliko ih volite i poštujete.

Savjeti