POSEBNI EFEKTI NA VJENČANJU

POSEBNI EFEKTI NA VJENČANJU

[oglas]

Kako biste naglasili posebne trenutke slavlja upotrijebiti ćet eposebne svjetlosne i specijalne efekte. Uz običnu rasvjetu, specijalni efekti naglasit će posebne trenutke vašeg vjenčanja. Ulaz mladenaca najljepše će popratiti prekrasna bijela svijetlost koja pokazuje prave zvijezde večeri, a nakon vas slijede vaši kumovi i roditelji.

Posebni efekti sačuvani su i za vaš prvi ples. Sami ste na plesnom podiju i pokušate se fokusirati na korake, a specijalni efekti poput dima kamuflirat će sve pogreške i vaš prvi ples učiniti savršenim. Osim dima, možete odabrati i simpatične balončiće od sapunice. Učinite posebnim i rezanje torte te bacanje buketa i podvezice.

U božićno vrijeme vrhunac večeri biti će prekrasan bijeli snijeg koji će početi padati u trenutku refrena pjesme za prvi ples. Naglasite svoje posebne trenutke specijalnim efektima i prilagodite ih stilu vjenčanja kako i mjesecu svadbe. Iako su pahulje romantične, nećete ih htjeti odabrati u lipnju. Svjetlosna projekija vaših imena u srcu iznas stola za kojim sjedite pretvori će vašu svadbu u bajku.

Savjeti