Ruže, božuri, tulipani… Što vam partner zapravo poručuje kada vam kupi cvijeće

Ruže, božuri, tulipani… Što vam partner zapravo poručuje kada vam kupi cvijeće

Da bismo nekome kupili cvijeće ne trebamo imati poseban razlog. Međutim, vvijeće je poklon koji se često kupuje za neke posebne prigode, a kada od partnerad dobijete buket on vam pokazuje da mu je stalo, da razmišlja o vama i da je htio učiniti nešto lijepo za vas.

Buket cvijeća koji ste dobili od partnera izmamit će vam osmijeh na lice svaki put kad ga ugledate na stolu. Poklanjanje cvijeća je jednostavno predivna romantična gesta, a čak i odabir cvijeća može reći puno toga o vašoj vezi.

Naravno, velika je mogućnost da je vaš partner odabrao buket koji mu se učinio najljepšim ili možda zna koje cvijeće najviše volite. No, bez obzira na to u nastavku se barem zabavite čitajući potencijalna značenja cvijeća koje ste dobili.

1. Karanflili

Karanfili su jedni od najjfetinijih cvjetova, ali dolaze i u cijelom nizu boja tako da postoje dvije opcije. Vaš partnr je znao da vam je omiljena boja ružičasta pa vam je odlučio kupiti cvijeće u najdražoj boji ili je gledao cijenu. Čak i ako je druga opcija točna, ne zaboravite da je bitna namjera. Muškarac kojem je stalo do vas odlučio vas je iznenaditi buketom cvijeća i to je najbitnija stvar u cijeloj priči.

2. Tulipani

Tulipani su savršen odabir za svaku posebnu prigodu u vezi ili braku, a jedinstveniji su od ruža. Dolaze u raznim bojama pa ako vas je partner iznenadio buketom raznobojnih tulipana, znači da je dosta razmišljao o poklonu.

3. Božuri

Božuri su tako otmjeni cvjetovi. Simobliziraju sreću, a poznati su i kao cvijet bogatstva i časti. Ako vas je partner iznenadio buketom božura smiješi vam se sretna budućnost, a velike su šanse i da mu se sviđa vaš otmjeni stil.

4. Tratinčice

Tratinčice su zabavno, lijepo cvijeće koje predstavlja nevinost. Posebno su sladak poklon na početku nekog odnosa kada vaš partner ne želi pretjerivati s velikim gestama, ali želi vam pokazati da mu je stalo i da mu se sviđa kako vaš odnos napreduje.

5. Crvene ruže

Buket crvenih ruža ozbiljan je poklon. Ako ste ih dobili od partnera znači da je vaša veza vrlo posebna i ozbiljna što vam i na ovaj način želi dati do znanja. Ili jednostavno nema pojma što koje civjeće znači, ali kao što smo već rekli, od značenja je bitnija gesta.

Ako imate neko cvijeće koje posebno volite, sigurni smo da ćete naći način kako to natuknuti ili spomenuti partneru i onda će jedino značenje koje će to cvijeće imati bit to da pored sebe imate osobu koja vas sluša.

Foto:Getty Images

Lifestyle