SAMO BEZ UZRUJAVANJA PRIJE VJENČANJA!

SAMO BEZ UZRUJAVANJA PRIJE VJENČANJA!

[oglas]

“Neki su savjeti vrjedniji od drugih, a neki su neprocjenjivi, neke pak treba ponavljati dovoljno rano i što češće. Ovo su savjeti koji pripadaju toj grupi.”

Neki su savjeti vrjedniji od drugih, a neki su neprocjenjivi, neke pak treba ponavljati dovoljno rano i što češće. Ovo su savjeti koji pripadaju toj grupi. Možda ćete misliti da sve to već znate, ali opet, ponavljanje je majka mudrosti.

Ne brinite se oko malih stvari
Vjenčanje je prepuno detalja i očekujte brojne probleme na putu prema onom savršenstvu koje Vi želite. Nemojte smetnuti s uma da je Vaše vjenčanje proslava Vaše ljubavi i da nije bitno ako nemate savršenu tortu ili ako stolnjaci nisu onakvi kakvima ste ih zamišljali. Bitni ste Vas dvoje.

Uživajte u svom danu
Mnogi parovi nakon svadbe kažu da je sve prošlo prebrzo i da se ne sjećaju svega jer su imali mnogo posla. Iako želite da sve ide i prođe ‘kao po špagi’ ipak stanite malo i pomirišite ruže, pogledajte oko sebe i uživajte. Priuštite si malu pauzu i iskoristite ju za razgovor sa svojom boljom polovicom te dobro pogledajte osobu koja Vas podržava u svemu i pokažite joj koliko Vam je stalo do nje.

Nametnite svoju osobnost
Nemojte kopirati tuđe svadbe napravite nešto posebno, nešto što ćete samo Vi imati i o čemu će ljudi pričati. Razmislite o svojim zanimanjima, uspomenama te ako obožavate putovati razmislite o tome da na stolove stavite imena zemalja ili gradova koje ste posjetili. Ako volite pecati zašto ne biste stavili na stol ili u jedan dio sobe akvarij sa vašim najdražim ribama kako bi se gosti oduševili. Garantiramo da ćete imati posebno vjenčanje i lijepu uspomenu.

Nemojte uvijek slijediti tradiciju
Ako Vam se nešto ne sviđa, a tradicionalno je i mislite da biste to trebali imati, zašto plaćati za to. Vi to ne želite, a radi se o Vašoj svadbi. Nitko Vam neće zamjeriti ako nemate neku tradicionalnu stvar na svom vjenčanju. Ako ne želite imati omotnicu i unutra pozivnicu za vjenčanje, nemojte napraviti tako i učinite onako kako Vi želite i kako se Vama dvoje sviđa.

Vjenčanje koje si možete priuštiti
Za vjenčanja se mladenci obično zadužuju do grla i većinom su novci razlog za većinu svađa. Izbjegnite ih. Ne želite započeti zajednički život u svađi. Veliko formalno vjenčanje je odlično za one koji si to mogu priuštiti, ali Vi ne morate pratiti trendove koje nam nameće društvo. Zašto bi si na početku braka nagomilali dugove. Napravite svadbu koju si možete priuštiti i koju nećete otplaćivati 10 godina ili možda i više.

Savjeti