SAVJETI ZA MLADOŽENJU

SAVJETI ZA MLADOŽENJU

[oglas]

Odijelo mladoženje se ne spominje često kao vjenčanica, ali to ga ne čini manje važnim. Dogovorite se s Vašom odabranicom oko boje (crna, siva) ili detalja (boja na prsluku i sl.). Odijelo možete kupiti, sašiti ili iznajmiti, ali svakako si dajte malo vremena za odabir.Izaberite nekoga tko će Vam pomoći u izboru i isprobajte nekoliko različitih krojeva odijela – kad se vidite u nekom modelu, znat ćete odgovara li Vam taj kroj ili ne.

Nemojte zaboraviti cipele. Budući da dužina nogavica ovisi o cipelama, bilo bi dobro da ih kupite u isto vrijeme kad i odijelo. Neki modeli cipela jednostavno bolje pristaju uz neke krojeve odijela, a to ćete najlakše provjeriti kad ih obučete zajedno. Također, cipele će odrediti dužinu nogavica, tako da ih svakako imajte sa sobom kad će Vam krojač ili prodavač određivati rub nogavica.

Ovo Vam se možda ne čini važno, ali može znatno utjecati na Vaš konačni izgled. Muškarci većinom nisu navikli na uske svečane cipele, često je njihova svakodnevna obuća puno komotnija. Kako bi izbjegli žuljeve, obujte vjenčane cipele barem par puta prije vjenčanja, makar po stanu, kako bi se noga što prije privikla na njih.

Savjeti