Savjeti Za Pripremu Vjenčanja

Savjeti Za Pripremu Vjenčanja

Vjenčanje je obično dugotrajan i zahtjevan proces. Važno je ne propustiti niti jedan detalj i uzeti u obzir mnogo različitih nijansi. U principu, bračne agencije koje se specijaliziraju za ovo mogu pojednostaviti pripremu za vjenčanje. Ali neće svaki ljubavni par vjerovati takvom odgovornom poslu trećim stranama. Za pripremu za vjenčanje prošlo glatko, morate koristiti neke važne savjete.

Najvažnija stvar u pripremi vjenčanja je izrada takozvanog proračuna za vjenčanje. Potrebno je izračunati sve približne troškove, kao i utvrditi iz kojih izvora će se uzeti taj ili onaj proračun, što je nužno za pokrivanje svadbene svečanosti. Datum registracije treba odrediti najkasnije 4-6 mjeseci prije proslave. Ako voljeni par želi održati ceremoniju vjenčanja na dan vjenčanja, trebate zatražiti pomoć od pravoslavnog vjenčanog kalendara. Činjenica je da nisu svi dani jednako povoljni za vjenčanje.

Trebali biste znati da se obično zahtjev za registraciju braka podnosi ne ranije od 2 mjeseca prije registracije. To se radi u mjesnom uredu. U izjavi se navode detalji o nevjesti i mladoženju, kao i željeni datum registracije. Ako postoji želja za vjenčanjem na dan vjenčanja, tada istodobno treba početi tražiti odgovarajući hram, razgovarati sa svećenikom koji je odgovoran za ceremonije vjenčanja, te odrediti datum i položiti novac. Također biste trebali razgovarati s potencijalnim svjedocima (s prijateljem mladoženja i djevojkom mladenke), pitajući ih u vezi ove usluge.

Ako je planovima vrijedno spomenuti svadbenu svečanost na veliki način, onda je vrijeme da počnete tražiti pravo mjesto – restoran, kafić, konobu, itd. Ne zaboravite na fotografa i snimatelja koji može održati vjenčanje za dobro pamćenje. Potrebno je razmisliti o svečanom ukrašavanju iznajmljenih prostorija – loptama, vrpcama, plakatima, krekerima. Ako se želite istaknuti, možete naručiti svadbenu povorku koja se sastoji od limuzine (za mladenku i mladoženja) i drugih automobila (za goste). Također možete koristiti osobni prijevoz.
Vjenčanica i kostim trebali bi početi izgledati što je prije moguće. Ako potraga za odijelo za mladoženja, u načelu, ne postoji ništa teško, onda je željena vjenčanica je ponekad vrlo teško pronaći. Ako ne možete pronaći pravu haljinu u lokalnim salonima za vjenčanje, trebali biste posjetiti online trgovine s širokim izborom odjeće za vjenčanje. Unaprijed, morate kupiti vjenčani prsten. 3 tjedna prije registracije, morate napraviti konačni popis gostiju pozvanih na vjenčanje, nakon što ste pripremili pozivnice. Pozivnice se šalju poštom ili predaju osobno u ruci.

2 tjedna prije značajne proslave, morate se pobrinuti da svi gosti dobiju poziv na vjenčanje na vrijeme. U isto vrijeme, trebate se sastati s aktivistom vjenčanja (voditelj, majstor ceremonije), raspravljajući s njim plan za večernji događaj. Svakako naručite svadbenu tortu i štrucu, koju će mladenci susresti s roditeljima. Ne zaboravite na vatromet i vjenčani pozdrav. Vjenčanje svadbeni buket i mladoženja boutonniere također treba naručiti neposredno prije nadolazećeg dana vjenčanja.

Style fashion women

Foto:Getty Images

Savjeti