SAVRŠENA MANIKURA

SAVRŠENA MANIKURA

[oglas]

Mjesecima se trudite pronaći savršenu haljinu,  idealne cipele,  make up koji pomaže da zablistate na najbolji mogući naćin,  odgovarajuću frizuru, nakit koji pristaje uz sve to, lista je podugačka… Potrage za savršenim mogu potrajati,  no pritom naravno nikako ne smijete zanemariti važnost vaših ruku, dijela tijela koje je najizloženiji pogledima od samih zaruka, kad stavite taj divan prsten,  pa sve do dana vašeg vjenčanja. Detalji poput savršeno oblikovanih i njegovanih noktiju, usklađenih nijansi koja paše vašoj puti i komplimetira tom divnom prstenu čine vas posebnom i izlažu pogledima više nego ikad prije.

 Manikura sa pripadajućom pedikurom mogu promjeniti vaš izgled i cjekupan dojam ovisno  na koju se opciju odlučite. Prvo što morate imati na umu pri odabiru manikure je,  kako će se uklopiti u cjelokupnu kombinaciju sa make up-om, haljinom i buketom. Jedno od pravila glasi ukoliko ćete naglasiti make up-om oči i usne, tada predlažemo da za manikuru i pedikuru odabrerete suptilne, pastelne nijanse.

Tradicionalno „nude“ nijanse kao i nježno bež i ružičaste nijanse,  predstavljaju boje koje su dovoljno uočljive,  a opet laskaju vam na način bez da skreću pažnju sa same haljine, kraljice večeri , stoga su logičan odabir većine.  Naravno to ne znači da ćete se držati strogo tradicije već se i u tim okivirma možete malo poigrati sa detaljima,  suptilnim ili naglašenim u mjeri kojoj želite, ipak je vaše vjenčanje u pitanju pa nema razloga da ne probate i nešto novo.

Sjajni kamečnići i cirkončići, oslikani nokti, vrhovi manikure u kontrastnoj boji, sve su to  sitni detalji koji mogu komplementirati detaljima na haljini, cipelama ili pak s buketom, te savršeno balansirati i upotpuniti cjelokupnu kombinaciju. Ukoliko se odlučite za nešto odvažnije kombinacije, klasična crvena ili  bogate nijanse vina odličan su izbor no ne treba zaboraviti ni prekrasne pastelne nijanse, „nešto plavo“ nije rezervirano isključivo za predmete, može vam poslužiti i u ovoj prilici.

Na kraju, predlažemo se da pogirate koliko želite ili pak drižite klasike i „sigurnog izbora“ u mjeri koja će vas usrećiti i učiniti vam ovaj dan zbilja posebnim, trendovi prolaze i dolaze, bitno je da odaberete onaj koji vas najviše usrećuje i odgovara u svakom pogledu.

Savjeti