SIGURNI SU U SVOJU LJUBAV Goran i Claudia uskoro staju pred oltar?

SIGURNI SU U SVOJU LJUBAV Goran i Claudia uskoro staju pred oltar?

[oglas]

Što će Hana na ovo reći?

Veza prvog hrvatskog ‘Gospodina savršenog’, 41-godišnje Gorana Jureneca i atraktivne Poljakinje Claudie Lucie Pioch jedna je od onih koja posljednjih nekoliko mjeseci ne prestaje intrigirati domaću javnost. Naprasni prekid s dugogodišnjom djevojkom, 24-godišnjom influencericom Hanom Rodić te bombastično priznanje kako se ponovno vratio bivšoj, Gorana su stavili pod povećalo javnosti koja paralelno, želi znati sve detalje nove veze sa 27-godišnjom Poljakinjom. Upravo zbog toga, dvojac sve češće putem svojih Instagram profila obožavateljima daje priliku da im postavljaju pitanja na koja se trude što iskrenije odgovoriti, a jedna od najnovijih tema koja zanima pratitelje je njihovo vjenčanje.

‘Oženi već jednom Luciju da Hana poludi! Ona ionako tvrdi da tu nema ljubavi, da je sve to prolazno’, poruka je nekog od Goranovih obožavatelja koja je otvorila temu vjenčanja na koju ni on, ni Claudia nisu ostali ravnodušni. ‘Ma slobodno ti nju slušaj. Ona je i uvijek je bila najpametnija. A za ovo drugo: mislim da joj nije još puno potrebno. ‘Skromnost’ nije svakome poznata’, napisao je Goran ne štedeći tako bivšu djevojku, a istoj dužna nije ostala ni 27-godišnja Poljakinja. ‘Vjenčat ćemo se kad mi to budemo htjeli, a ne zato što je netko opsjednut našim ljubavnim životom’, poručila je Claudia i tako dala do znanja kako se jednog dana vidi kao gospođa Jurenec.

Inače, u nedavnom razgovoru za Story.hr Claudia je po prvi put za medije progovorila o vezi sa 14 godina starijim manekenom. ‘Znala sam da će pomirenje s Goranom biti veliko iznenađenje. No nisam očekivala da će moje društvene mreže doslovno eksplodirati. Jako sam zahvalna svim ljudima koji mi često šalju komplimente i poruke podrške’, rekla nam je tada 27-godišnjakinja.

Showbiz