Sitnice koje griju srce: Pet znakova kojima vam partner pokazuje koliko mu značite

Sitnice koje griju srce: Pet znakova kojima vam partner pokazuje koliko mu značite

[oglas]

Neovisno o tome je li riječ o ozbiljnijoj vezi koja traje već godinama ili pak o onaj koja je tek u svojim povojima, postoje trenuci u kojima se svaka žena barem jednom zapita koliko je njemu zapravo do nje stalo.

No, mnogi muškarci jednostavno nisu vični izljevima ljubavi i romantici koje ljepši spol s vremena na vrijeme ipak voli čuti i doživjeti. Ipak, oni sitnicama i malim znacima pažnje koje je ponekad teško uočiti, daju do znanja da bez vas njihov život ne bi bio isti.

Svoje osjećaje prema vama on pokazuje onda kada svoje želje stavlja sastrane kako bi vas učinio sretnim

Svoje osjećaje prema vama on pokazuje onda kada svoje želje stavlja sastrane kako bi vas učinio sretnimFoto: Avon

Podupire vaše želje i snove

Kako se veza između dvoje ljudi razvija, tako se razvijaju i individue u njoj. Pravi partner će uvijek biti uz vas na koje god „putovanje“ da se odlučili u svome životu. On će podupirati vaše želje i snove koje želite ostvariti neovisno o tome je li riječ o promijeni posla, novom hobiju, upisu na fakultet ili nečemu trećem. On će vas poticati da se razvijate i rastete te poduzimate rizike koje možda ne biste poduzeli da svoje snove niste podijelili s njim. Za njega je vaša sreća bitnija od malih žrtvi koje će on morati podnijeti kako biste se vi izgradili u osobu koja želite postati.

Parfem This Love Edp, Avon

Parfem This Love Edp, AvonFoto: Avon

I dalje se trudi iznenaditi vas

Na samom početku veze, muškarci pokušavaju uhvatiti svaki mogući trenutak kako bi vas dotaknuli, poljubili, zagrlili ili iznenadili. Kako veza napreduje, a vi s njim počinjete dijeliti svoj život, tako i euforija s početka veze počinje blijediti. Ipak, to nije znak za uzbunu već je riječ o tzv. tihoj ljubavi u kojoj se parovi počinju osjećati ugodno i opušteno. No ako se muškarac trudi iznenaditi vas kako bi vam s vremena na vrijeme uljepšao dan, tada ste za njega zaista posebni.

Tu ne mora biti riječ o skupim darovima, već o sitnicama koje ćete u tom trenutku cijeniti. To može biti obična čokolada, slatkiš, cvijeće ili parfem koji volite. Miris je snažno osjetilo koje vas može vratiti u vremena koja ste skupa proživjeli, tako je Avon kreirao premium mirisnu kolekciju Today Tomorrow Always te uz dobro poznate omiljene parfeme, posebno za ovu sezonu vjenčanja i slavljenja ljubavi, dodao i Today Tomorrow Always parfem This Love Edp stvoren da traje. Baza svakog od njih jest citrusna, koja u kombinaciji s ostalim notama može pružiti osjećaj sviježine ili pak dati dozu slatkoće, a koji ćete odabrati ovisi o vašem ukusu. Svaki od njih je poseban na svoj način i spreman s vama stvoriti nove uspomene kojih ćete se zauvijek sjećati i koje ćete rado prepričavati.

Parovi koji se vole jedno drugo gledaju u oči mnogo više negoli ostale ljude

Parovi koji se vole jedno drugo gledaju u oči mnogo više negoli ostale ljudeFoto: Getty Images

Povjerava vam se

Ako su žene kompleksna bića, muškarci su jednako takvi. Ipak, jedna stvar je sigurna. Ako vam muškarac vjeruje dovoljno kako bi s vama podijelio svoje probleme, kao i nesigurnosti s kojima vodi bitku na dnevnoj bazi, tada vam želi reći koliko mu je vaše mišljenje važno. On želi da ste uključeni u njegov život jednako koliko je i on u vaš te želi da ste pored njega u trenucima u kojima se on osjeća ranjivo.

Gleda vas u oči

Kada izađete na romantičnu večeru i on sjedi preko puta vas, a njegov pogled ne bježi okolo ili nije zalijepljen za mobitel već gleda u vas i aktivno sluša što imate za reći. Istraživanja su pokazala da parovi koji se vole, gledaju jedno drugo u oči više od 75% vremena koje provedu zajedno, za razliku od ostalih koje gledaju u oči 30 – 60% vremena. Ovaj mali, ali snažan znak pokazuje da ste mu važni i da ga zanima sve što vi imate za reći.

I dalje se trudi iznenaditi vas sitnicama koje će vam u tom trenutku puno značiti

I dalje se trudi iznenaditi vas sitnicama koje će vam u tom trenutku puno značitiFoto: Avon

Ide s vama na mjesta koja ne voli

Svi se zasigurno možete sjetiti barem jednog trenutka kada ste htjeli otići na neki događaj, druženje ili pak u šoping, koji vašoj „boljoj“ polovici nije bio po volji. Ako je u tim trenucima bio prisutan, čak i ako se malo bunio na početku, ovo je znak da mu je i dalje stalo jer zna da vam je njegova prisutnost bitna. U tim trenucima on svoje preference i želje stavlja sa strane kako bi vas učinio sretnim.

Ponekad djela govore više od riječi, a kod muškaraca to je slučaj koji se događa puno češće nego kod žena. Ljubav nije samo izgovoreno „volim te“ već i sitnice koje oni čine za nas koje je ponekad teško uočiti. Upravo te sitnice koje griju srce stvaraju one ljubavne priče koje traju za cijeli život.

Foto: Getty Images

Lifestyle