SLATKIŠI KAO DEKORACIJA

SLATKIŠI KAO DEKORACIJA

[oglas]

Poznato je kako se slatkiši bacaju kada mladenci izađu iz crkve ili matičnog ureda, ali mogu poslužiti i kao dekoracija. Bacanje riže je tradicija, ali bacanjem slatkiša će se najmlađima više svidjeti, ukoliko su to mekani bomboni.

Ne želite mladence obasipati tvrdim bombonima. Upotrijebite ih i kao poklone koje ćete ostaviti svakom gostu na njegovom mjestu u sali, a određene dame ili pak konobari mogu na ulazu svima nuditi raznovrsne slatkiše, a možete napraviti i posebne omote na kojima će biti vaša imena ili inicijali.

U malene i slatke posudice možete staviti ukusne slatkiše na stol gdje će sjediti djeca ili gdje znate kako će biti roditelji sa djecom. Slatko će se svakom gostu svidjeti stoga imajte zaliha kako biste ih u određenom trenutku iznenadili.

Nabavite ili napravite posebne posudice koje će se nalaziti na svakom stolu, a u njih stavite svoje omiljene slatkiše. Osim što će vaši gosti u tome uživati, udovoljite i sebi. Ipak je vaš dan.

Razne dekoracije sa cvijećem možete zamijeniti slatkišima koji će do kraja večeri nestati, a potrošeni novac na razne dekoracije neće biti uzaludan. A i same dekoracije nećete morati bacati kada vaše slavlje završi.

Savjeti