Smješi im se ljubav: tri horoskopska znaka koja bi se mogla zaljubiti u svibnju

Smješi im se ljubav: tri horoskopska znaka koja bi se mogla zaljubiti u svibnju

[oglas]

Vrijeme postaje ljepše i opet smo u koketnom raspoloženju Nije ni čudo, jer više temperature i sunčeve zrake pozitivno utječu na naše raspoloženje A neki od nas će se i zaljubiti preko ušiju! Zvijezde otkrivaju tko ima najeće šanse Tvoj horoskopski znak će ti reći jesi li jedna od sretnica koji će lebdjeti na oblaku zaljubljenosti u mjesecu svibnju.  Bik Za osobe rođene u znaku bika za vrijeme njihove vladavine svi znakovi definitivno upućuju na sreću u ljubavi! Proljetna groznica doista će zatresti ovaj horoskopski znak. Motiviraniji je i pozitivniji – takav nije bio već jaaako duuugooo vremena. A time magično privlači druge. Samopouzdana karizma bika trenutačno je nevjerojatno privlačna drugima. Bilo to na virtualnom spoju, u šetnji ili možda uz piće – bik je spreman zaljubiti se.

Strijelac Strijelac voli svoju slobodu i uživa u tome da je solo. Međutim, u svibnju ga očekuje susret koji će ga potpuno izbaciti iz cipela. Ovaj se horoskopski znak već dugo nije osjećao ovako. I po prvi je put spreman krenuti u ovu novu avanturu. Strijelac se zapravo teško zaljubi, jer se boji da se u vezi ne mora previše kompromitirati i da mu neće ostati vremena za sebe. Ali, kad se to zaista dogodi, postaje osoba apsolutno predana vezi.

Rak I za raka su šanse za zaljubljivanje u svibnju prilično velike. Međutim, mora biti strpljiv, jer iskre kod njega počinju divlje frcati tek krajem svibnja. Svemir u njegov život dovodi vrlo posebnu osobu koju rak apsolutno nije očekivao. Teško će moći zaustaviti sve te leptiriće u trbuhu. I ovaj put je stvarno ozbiljno. Ovaj horoskopski znak već dugo nije toliko zaljubljen i ljeto života je pred njim!

Lifestyle