Svadbeni salon Antonela

Svadbeni salon Antonela

Svadbeni salon Antonela Ljubuški


Mob: 063 353 803

Posjetite nas

Instagram
Facebook

Svadbeni salon Antonela doo Ljubuški nalazi se u mjestu Cerno na magistralnom putu Ljubuški-Međugorje-Mostar, u blizini razmeđa općina Ljubuški, Čitluk i Čapljina. 

Svadbeni salon Antonela je prvenstveno namijenjen za svadbena slavlja i u tu svrhu smo nastojali prilagoditi se Vašim željama i potrebama, i jamčimo Vam kvalitetu, odličnu uslugu te vrhunski standard kako bi dan Vašeg vjenčanja bio ugodan Vama i Vašim gostima! 

U našoj profi kuhinji možemo pripremiti sva jela koja Vi odaberete, a naši konobari će vas uistinu kvalitetno poslužiti. Moderno uređen prostor sa velikim izborom unutrašnje rasvjete i svjetlosni efekata učinit će Vašu svadbenu proslavu nezaboravnom. Sa sigurnošću možemo potvrditi da je 

Svadbeni salon Antonela najluksuzniji i najljepši objekat ove vrste u Hercegovini pa i šire gdje se udobno može smjestiti do 730 gostiju na svadbenoj večeri. Raspored stolova prilagođavamo broju ljudi koji nam mladenci prijave. Cijeli prostor je klimatiziran, a ispred njega se nalazi veliki parking kapaciteta dovoljnog da primi automobile svih uzvanika Vašeg vjenčanja. 

Da bi komfor i ugođaj bio potpun tu je igraonica za djecu, kao i još neke pogodnosti koje prije niste imali prilike vidjeti. Prostor za mladence je odvojen i odignut s odvojenim toaletom i posebnom prostorijom za mladence gdje se možete presvući ili nakratko opustitii. Odvojena pozornica za glazbenike, kao i veliki plesni podij. 

U svadbenom salonu Antonela Vi i Vaši uzvanici opušteno možete uživati i zabavljati se ne razmišljajući pritom o vremenskom ograničenju. Uz bogat izbor jela i pića, te vrhunskom uslugom, nek Vaš najsretniji dan o kojem ste maštali bude najljepši! 

Dodite i uvjerite se!

Svadbeni Saloni