Tako ih je lijepo čuti: Rečenice koje našim čitateljicama znače i više od “volim te”

Tako ih je lijepo čuti: Rečenice koje našim čitateljicama znače i više od “volim te”

Bezbroj je načina na koje nekome možemo reći da ga volimo, a da to kažemo na drugačiji način. Pokazali ste nam to i vi kada smo vas pitali da kažete “volim te” bez korištenja tih dviju riječi.

Uvijek je dobro vrijeme da nekome kažemo “volim te”. Te dvije riječi ne mogu se izlizati, dosaditi niti izaći iz mode, ali ponekad ih se može zamijeniti s nekim drugima, jednako vrijednim i nezaboravnim riječima.

Može to biti i neka svakodnevna sitnica, ali opet velika stvar koja pokazuje koliko nam je zapravo stalo do nekoga i koliko nam je voljena osoba bitna u životu.

Brižnost je veliki pokazatelj ljubavi i zato je uvijek treba cijeniti i njegovati

Jedna takva rečenica ima posebnu jačinu i lako može zamijeniti “volim te”, pa čak i nadjačati. U našoj objavi na Facebooku zamolili smo vas da kažete “volim te” bez korištenja tih dviju riječi, a najveći broj čitateljica napisao je – “Javi se kad stigneš”.

I zaista, u te četiri riječi krije se velika ljubav, one pokazuju koliko nam je važno da voljena osoba sigurno stigne na svoje odredište i uvijek s nestrpljenjem čekamo da nam se javi. Brižnost je veliki pokazatelj ljubavi i zato je uvijek treba cijeniti i njegovati.

Lifestyle