TRETMANI PRIJE VJENČANJA

TRETMANI PRIJE VJENČANJA

[oglas]

Dermatolog
Bez obzira s kakvim ste tenom rođeni i da li vas je majka priroda po tom pitanju nagradila, vaša je koža najizloženija pogledima, te joj se trebate posvetiti s posebnom pažnjom. Ukoliko imate problematičnu kožu dermatološko savjetovanje vam može biti od velike pomoći, pa se na vrijeme predbilježite za termin kako bi svoju kožu doveli u savršeno stanje uoći velikog dana.
Uklanjanje neželjenih dlačica
Ukoliko ste se cijeli život mučili s dlačicama na neželjenim mjestima i već vam je dojadilo kontinuirano ih uklanjati bez ikakvog pomaka, sada je pravo vrijeme da u obzir uzmete opciju laserskog uklanjanja dlačica. Već u samo nekoliko tretmana možete se zauvijek pozdraviti s neugodnim dlačicama, a ukoliko vam se ta opcija čini suviše esktremnom, pobrinite se da s redovitim depilacijama krenete dovoljno rano kako bi vaša koža zablistala na dan vjenčanja.

Zubar
Koliko god vam zvučalo kao klišej, osmjeh je naš najljepši dodatak. Posebice ako uzmete u obzir količinu fotografija koje ćete imati kao uspomenu. Posjetite zubara, dogovorite sve eventualne korekcije i izbjeljivanje zubi, da bi vaš osmjeh doista bio blistav.

Frizer
Ukoliko želite značajno pormjeniti stil ili boju vaše kose, savjetujemo da sve drastične promjene napravite dovoljno rano prije vjenčanja, kako bi rezultat bio u skladu s vašim očekivanjima. Osim boje i stila frizure možete se poigati i ekstenzijama kako bi vaša koja bila bujnija, no pobrinite se da cjelokupni dojam bude što prirodniji. Nakon što ste odlučili hoćete li krenuti u drastične promjene ili se pak držati vašeg stila, možete slobodno krenuti u planiranje frizure. Svojeg frizera možete upoznati s detaljima i temom vjenčanja kako bi vam predložio frizuru koja će se savršeno uklopiti u cjelokupnu priču. Imajte na umu da ćete dovoljno rano morati obaviti probe kako frizure, tako i make up-a da bi sve bilo usklađeno sa ostatkom detalja.
Kozmetičar
Kozmetički tretman uoči vjenčanja već spada u uobičajene rituale uljepšavanja. Sve tretmane zakažite nekoliko tjedana uoči vjenčanja kako bi izbjegli sve eventualne prilagodbe i reakcije vaše kože. Također, osim već spomenute depilacije, svakako nemojte zaobići solarij ili bilo koji oblik tamnjenja kako bi vaša koža bila savršeno pripremljena i istaknula predivnu nijansu vaše haljine.

Šminkanje
Obično je potrebno barem nekoliko probnih šminkanja i proba sa haljinom i frizurom kako bi odabrali idealan make up za vaš veliki dan. Prije samog šminkanja odvojite dovoljno vremena sa vašim make up artistom, pokažite mu sve fotografija i objasnite što želite te kakvo vjenčanje imate. Nemojte izostaviti nijedan detalj, ako je potrebno ponesite i komadiće tkanina, isječke iz časpisa i slično kako bi dobili željeni rezultat u čim kraćem roku. Nemojte se bojati saslušati i pokoji savjet stručnjaka, obzirom da vaš svakodnevni make up u ovoj prigodi trebate zanemariti i prepustiti se idejama koje vam nude stručnjaci koji su odradili brojna vjenčanja do sad.

Manikura
Po pitanju manikure, nekoliko mjeseci uoči vjenčanja možete isprobavati raličite kombinacije boja i oblika noktiju kako bi pronašli onaj savršeni. No samu manikuru za dan vjenčanja, zakažite koji dan netom prije vjenčanja kako bi bila svježa, sjajna i postojana.

Savjeti