Umjesto da ostanete doma i čekate da se pojave, poradite na onome što je u vašoj moći

Umjesto da ostanete doma i čekate da se pojave, poradite na onome što je u vašoj moći

Privucite ih svojim šarmom

Privlačnost je univerzalni fenomen i kada je u pitanju osobnost, postoje neke osobine koje su jednako privlačne muškarcima i ženama, piše Cosmopolitan.hr Dakle, kad razmišljate o tome kako privući muškarca, razmislite o tome što vas može privući. Kada upoznate dečka, ne postoji ništa neprivlačnije od njegova šutljivog ili depresivnog ponašanja ili monologa o poslu koji ne voli. Ljude privlače sretni i samopouzdani ljudi. Usredotočite se na to da pokažete svoju sjajnu osobnost, a žalopojke ostavite za frendice.

Ako ste skloniji pesimizmu (a nadamo se da niste!), svaki dan zapišite na papir tri stvari za koje ste zahvalni, bilo da se radi o obitelji, frendovima ili prekrasnim uspomenama, nešto što je vama posebno. Na taj ćete način potaknuti pozitivno razmišljanje, a time i privući sve dečke oko vas.

Neka se osjeća dobro uz vas

Volite kad vam muškarci dijele komplimente? Ni oni nisu imuni na laskanje. Nemojte se bojati dobaciti mu pokoji kompliment o seksi bicepsima, šarmantnom osmijehu ili odličnom smislu za humor. Ako napravi nešto lijepo za vas, časti vas večerom, odveze vas negdje ili vam udijeli kompliment, pokažite mu da cijenite to.

Ohrabrite ga da krene u lov

Iako većina dečki voli lov, potrebno im je malo ohrabrenja. Naravno, to izgleda kao da je muškarac napravio prvi korak, ali zapravo su žene te koje to učine, i to očima. Stručnjaci za govor tijela kažu da je potrebno pogledati muškarca najmanje tri puta kako bi on to uopće primijetio. Pogledajte u njegovu smjeru i zadržite pogled ne dulje od 20 sekundi, a zatim to ponovite. Dodajte i mali osmijeh da ne djelujete preozbiljno. Kada vam napokon priđe, nemojte se odmah baciti na njega i reći mu koliko vam se sviđa, budite malo tajanstveni u ovoj fazi.

Nemojte djelovati zastrašujuće

Ako želite da vas pozove van, nastojte mu olakšati. Pazite da vam govor tijela bude topao i prijateljski; izbjegavajte križanje ruku, ramena držite uspravno i budite okrenuti prema njemu.

Nemojte biti preznatiželjni; zadnja stvar koju trebate pitati muškarca pri upoznavanju je gdje živi, što radi i koji auto vozi. Većina muškaraca može nanjušiti djevojku koju zanima samo novac kilometrima daleko, a to je posljednji dojam koji želite ostaviti.

Nikog nećete upoznati kod kuće

Ako samo sjedite doma, jedini muškarac kojeg ćete upoznati je poštar i vjerojatno je zauzet. Mrdnite guzom i krenite posjećivati nova mjesta. Najvažnije je da izađete negdje gdje vam muškarci mogu prići. Razmislite o potencijalnim mjestima za upoznavanje. Izađite i koketirajte. Čak i ako vam nitko ne priđe, zabavit ćete se.

Foto: Ilustracija

Lifestyle