VJENČANICE U BOJI

VJENČANICE U BOJI

[oglas]

Odabirom vjenčanice možete u potpunosti odrediti smjer svojeg vjenčanja, pa čak i krenuti u planiranje cjelokupne ceremonije i tematike vjenčanja. Vjenčanica može poslužiti kao ključna idejna vodilja u planiranju, koja će uvelike odrediti stil i tematiku, pa i paletu boja i detalja kojima ćete se služiti prilikom planiranja vašeg vjenčanja. Navedeno jasno daje do znanja odakle takav pritisak koji je stavljen na mladenke u procesu odabira savršene haljine.

Zadnjih su godina vjenčanja sve originalnija, odmaknuta od tradicionalnih običaja i više  u skladu s osobnosti mladenaca nego što su s tradicijom. Usprkos tomu, te se tendencije nekako mnogo rijeđe odnose i na odabir vjenčane haljine. Bijela boja je i dalje odabir većine mladenaca posebice po pitanju odabira haljine.

Sve mladenke sanjaju o savršenoj haljini od koje će krenuti cijela priča oko planiranja detalja njihova vjenčanja. Zasigurno ćete se složiti da vjenčanica čini gotovo ključan detalj svakog vjenčanja. Za većinu djevojaka slika idealne vjenčanice nije potpuna i gotovo je nezamisliva u bilokojoj drugoj opciji osim bijele boje, što ni ne čudi obzirom na tradiciju i simboliku koju predstavlja. No kako se granice i trendovi pomiču i mjenjaju , tako je i sve veći broj djevojaka, posebice onih odvažnijih, sklonih odmaku od tradicije, koje se odlučuju na vjenčane haljine u boji. Vjenčane haljine u boji sve su češće na modernim vjenčanjima, što su prepoznali i brojni dizajneri koji su upravo svoje haljine odlučili ponuditi u najrazličitijim nijansama. Ono što se donedavno nastojalo postići zanosim krojevima, veom i šlepom ubuduće će se kod smjelijih mladenaca postizati vjenčanicama u boji. Odabirom jarkih ili toplih boja odražavate svoj karakter i pozitivu ili pak dajete romantični i pomalo retro dašak ukoliko se odlučite na pastene nijanse. Kreativnim dizajnom, originalnim krojem i detaljima, vjenčanice u boji zasigurno neće nikog ostaviti ravnodušnim. Zato se pripremite da će svi pogledi biti usmjereni na vas, htjeli vi to ili ne ipak je to vaš dan i on treba biti u skladu s vašim idejama i željama.

Velikom broju djevojaka važno je upravo da vjenčanica bude posebna i originalna,  što u moru jednakih bijelih nijansi haljina nije lako postići, stoga upravo haljine u boji predstavljaju mogućnost kojom će se  zadovoljiti i najzahtjevnije. Bilo da se radi samo o detaljima u boji, poput čipke, mašni, vezica ili pak cijeloj vjenčanici  u intenzivnoj boji ili nekoj tamnoj nijansi, jedno je sigurno, takvim ćete smjelim odabirom dati vjenčanju poseban, originalan pečat.

Savjeti