VJENČANO PRSTENJE

VJENČANO PRSTENJE

[oglas]

Vjenčano prstenje kao materijalni simbol Vaše uzajamne ljubavi i vjernosti nosit ćete na ruci do kraja života. Upravo zato ono mora biti savršeno.

Slijedite ovih par savjeta i olakšajte potragu za savršenim:

  1. Odredite budžet!

Materijal od kojeg će biti izrađeni i detalji na njima bitan su segment pri formiranju cijene zato je bitno da u samom početku odredite budžet koji Vam stoji na raspolaganju, te sukladno tome ograničite svoj izbor.

  1. Odlučite se za vrstu metala od koje će biti izrađeni!

Želite li bijelo ili žuto zlato? Možda platinu? Ili srebro? Najvažnije je da se usuglasite oko odabira. Uzmite pritom u obzir i vlastiti stil i imajte na umu da trendovske stvari neće biti jednako primamljive za par godina kao što su u trenutku Vašeg vjenčanja. Za vjenčano prstenje predviđeno je da traje gotovo vječno, zato budite pažljivi prilikom odabira.

  1. Razmišljajte o njihovoj praktičnosti!

Mnoštvo modela izgleda prekrasno na slici, pa čak i na ruci, ali da li su oni zaista dovoljno praktični da ih nosite na ruci neprestano ili će zbog svoje nepraktičnosti biti nakon nekog vremena odloženi negdje sa strane? To nikako ne želite. Odaberite zato prstenje koje će krasiti Vaše ruke, ali i biti praktično. Morate se osjećati ugodno noseći ih.

  1. Mjere prstenja!

Mnogi stručnjaci savjetuju da je najbolje doba dana za odabir mjere i kupnju prstenja kasno poslijepodne. Mjera koju tada odaberete, uvijek će Vam odgovarati.

Poseban savjet koji se odnosi na trudnice koje planiraju vjenčanje jest taj da imaju na umu činjenicu što je datum vjenčanja bliži, trudnoća je u sve kanijoj fazi. Samim time Vaše tijelo pomalo se mijenja, pa tako i prsti ruke ponekad malo nateknu. Uzmite to u obzir prilikom odabira mjere, da ne bi na dan vjenčanja vjenčani prsten bio mrvicu premali.

  1. Kada krenuti u potragu?

Odgovor je što prije. Možda ste zamislili u glavi kako točno želite da vjenčano prstenje izgleda, ali nigdje u ponudi ne možete pronaći ništa slično. Imate čak i bezbroj skica, ali nikako pronaći onaj pravi. Ne očajavajte, postoji mogućnost izrade vjenčanog prstenja po želji. Za to ipak treba malo vremena, zato nemojte da Vam vrijeme bude neprijatelj. Krenite u potragu dovoljno rano i sve Vaše želje bit će ispunjene.

Savjeti