Zašto je zauzet muškarac magnet za žene?

Zašto je zauzet muškarac magnet za žene?

[oglas]

Muškarci se često pohvale informacijom da kada su zauzeti primamljiviji su ženskom rodu. Pitamo se zašto je to tako. Niko ne može razumjeti žensku ćud, pa ni želju za uzimanjem nečega što je tuđe. Mislim da se tu više radi o izazovu i potrebi da se nešto što je osvojeno, opet osvoji. Tu ljubomora možda i ne igra veoma veliku ulogu. Nećete mi vjerovati, ali znam slučajeve i djevojke koje su bile u ljubavnom odnosu sa zauzetim, a osobno poznavale, čak se i družile sa njegovom djevojkom. Apsurd!

Zauzeto može biti oduzeto

Nego, pošto ste i vi sami svjesni današnjih kombinacija i stila života, vjerovatno bez objašnjavanja znate da je ovo postala uobičajena pojava. Rijetko tko se iznenađuje ovom “otmicom dečka” (nazovimo je tako), a većina u nadi da će nešto promjeniti, obavezno oplete po djevojci koja krade.

Sa druge strane, nema ničeg privlačnijeg od muškarca koji izgleda dobro u tridesetim. Svi su oni naš George Clooney iz susjedstva i ponekad se iskrade neka prljava misao. Ali, neka se zaustavi na tome. Sada da otkrijemo zašto se žena odluči da zavede zauzetog čovjeka?

Jedan od razloga je taj što je on dobar većini djevojaka, poželjan i neustrašiv. Sve se otimaju oko njega, pa čisto da vidim mogu li da ga osvojim i ja. A kada se to desi, onda magija proradi, a djevojka koja ga je ukrala želi ga samo za sebe.

Muškarac koji je u dugoj vezi, sigurno nije gej i nije psihopata, inače bi ga ova njegova davno ostavila. Dovoljan dokaz da ne posumnjaš da je imalo loš. Tu se nameće pitanje zašto su sami, a lijepi momci single? Vjerovatno postoji neki skriveni razlog koji ti ne bi otkrivala.

Iako nam je teško da priznamo, žene vide jedna u drugoj konkurenciju. A baš vole da se takmiče i dokazuju. Baš iz te želje one traže izazov. Ima li većeg izazova od zauzetog muškarca?

Još jedan razlog je taj što se žena manje plaši da će biti povrijeđena i ostavljena kada je muškarac zauzet. Ona je već svjesna činjenice da on nije njen i nesvjesno se pomirila sa tim. Vremenom, možda se desi neka nepredviđena situacija i okrene se kolo sreće, ali sve se to svodi na puke pretpostavke.

Vole izazov, vole igru i samo iz tog razloga, žene često zaigraju prljavo. Ne zamerite, žene su čudna bića. Ko će ih razumjeti?!

Lifestyle